01-09-2011, 11:55 AM
russell نوشته: شما خودت چند پست قبل توصیف کردیش تا حدودی.هر کسی با رفتارش سعی میکنه نشون بده که کی دوست داره در نظر بقیه بنظر بیاد.درسته متوجه هستم که من توصیفش کردم ..
ولی اون که خودش رو اینجوری برای عموم توصیف نکرده؟!
اگر کرده بود میتونست در مقابل رفتارهاش در مقابل عموم پاسخگو باشه.
من میگم همچین آدمیه و قبولش دارم.
شما میگی نیست! ولی نمیتونی بخاطر دیدی که من نسبت بهش دارم اون رو محکوم کنی که؟
نقل قول:یه نفر شکم گنده داشته باشه و ریش بزاره و کر کثیف و با ماشین بنز میخواد به مردم بگه که مثلاً بازیاریه.کسی هم که لباس تر تمیز و شیش تیغ میکنه و مثل گداها رفتار نمیکنه و ثروت رو چیز بدی نمیدونه و آواز میخونه نشون میده آدم سکولار و مدرنی احتمالاً هست.خیلی بازاریها هم هستند که اینجوری نیستند! وقتی مدیری حرفی نزده که نمیشه از رو تیپ و قیافه اش اون رو محکوم کرد که حتما دید خاصی داره! آدم باید در مقابل حرفی که میزنه جوابگو باشه نه در مقابل دیدی که مردم بهش دارند!
نقل قول:دارم میگم اگر واقعاً کاملاً همچین کسی باشی تو صدا و سیما دووم نمیاری.خیر.. وقتی لازمت داشته باشن دووم میاری. من تو صدا و سیما رفتم. جو روشنفکری بالایی داره. حتی دربونش.
حکومت هم تا جایی که بتونه اینا رو تصفیه میکنه ولی تا جایی که بتونه!
وقتی همه ی متخصص ها رو بریزه بیرون که نمیتونه با چند تا بسیجی ببو برنامه بفرسته رو آنتن میتونه؟
افرادی هم که تو تلوزیون مشغول بکارند اکثر قریب به اتفاقشون جزو قشر تحصیلکرده و خارج رفته هستند که هیچ رقمه با اینها آبشون توی جوب نمیره و خیلی وقت ها که کارشون لنگ میمونه صدا و سیما *ایه مالی اینا رو میکنه!
نقل قول:مجریهای 20:30 هم قیافشون شبیه همینه ولی برو بچه های اطلاعات تشیف دارند.بچه های اطلاعات کدومه خیلی دست بالا گرفتینشون. اینا یا بچه های تهیه کننده و کارگردان های خود صدا و سیمان یا *ایه مالای عشق دوربینن که با پارتی اومدن اونجا تا وقتی تاریخ مصرف داشته باشن ازشون استفاده میشه. اگر هم توجه کنید دائم درحال عوض شدنن. نه بابا اینجوری هام نیست. موضوع رو الکی پیچیده نکنید..
نقل قول:یه مقدار با دقت بیشتر پستهای من رو بخون شما خواهشاً.من میگم برای محبوبیت خودشون با قیافه آدم حسابی نشون میدن.اشکالی هم به تنهایی نداره،ولی اگه کاملاً همچین کسی باشه همه میدونیم دو روز هم تو صدا و سیما دووم نمیاره.من هم همین خواهش رو از شما و بقیه دوستان دارم که پست های من رو با دقت بخونن چون هر سوال رو چند باره دارم جواب میدم. در مورد دلیلتون همه دوست دارن خودشون رو خوب نشون بدن تا محبوب بشن کیه که دوست نداشته باشه! تو صدا و سیما هم پر از آدم های شیش تیغه این که دلیل نشد!
نقل قول:داریوش کاردان الان کجاست،چرا مثل مدیری فضا نداره.استعداد طنزش از مدیری بیشتر نباشه کمتر هم نیست.بابا کاردان که خودش استاد *ایه مالای صدا و سیما بود!
ابتکار مسخره کردن شبکه های ماهواره ای که اصلا مال اون بود!!
شما تا حالا ندیدی تو تلوزیون برنامه هاشو که میاد ادای تلوزیون های 24ساعته و رئیس جمهور و شخصیت های امریکایی رو در میاورد؟!
استعداد طنزش اصلا در حد مدیری نیست! کاردان چندتا برنامه نوروزی ساخت که هیچکدومش محبوبیت برنامه های مدیری رو بدست نیاورد!
نقل قول:قبل این ماجرا یادم نیست دقیقاً سر چی ولی مدیری به این و اون رشیدی مجری یکسری حمله کرد و اینام غیر مستقیم گفتند که آدمی نیستیم که با چیزایی که ازت میدونیم خرابت کنیم.
فکر نمیکنم همچین چیزی واقعیت داشته باشه شایعه ست.. محض اطلاعتون کاردان یکی از دستمال بدست ترین افراد صدا و سیما بود. رشیدی هم فکر کنم منظورتون رشید پور مجری شبکه 3 و 5 باشه که تا جایی که میدونم هیچ مشکلی با مدیری نداره و همیشه هم گفته طرفدار کارهاشه و تو برنامه هاش هم همیشه دعوتش میکنه!
نقل قول:من میگم ثروتمند شدن و موفقیت شغلی حق هر انسانیه و ربطی به سیاست هم زیاد نباید داشته باشه و نداره در کشورهای متمدن.ولی هر دو در ایران زندگی میکنیم و میدونیم شما بخوای یه بیزیمس راه بندازی باید دم اطلاعات و امام جمعه رو باید ببینی،تو هزار کثافت کاری اینا قاطی بشی تا یه کار مفیدی که ربطی به سیاست هم نداشته رو پیش ببری یا نبری.تو صدا و سیمای زیر نظر رهبری که جای خود داره.
بله اگر قرار باشه 100میلیارد تومن پول داشته باشی حتما باید آدمشون باشی ولی با 10-20 یا 50 میلیارد من خیلی ها رو میشناسم که مثال شما رو نقض میکنه..
نقل قول:من کی گفتم به جکومت تیکه میندازه،اتفاقاً به همه میندازه جز جکومت.بزرگنرین سوژه همه میدونیم محموت و دولتشه که پارازیت رو همین معروف شد.به نظرت چرا نمیاد تقلید خامنه ای رو کنه؟چون امکانش نیست.چرا مثلاً بی چاک و دهنی لاتهای سپاه رو مسخره نمیکنه؟چون حرف زشت و ناموسی تو طنز و جک ما ایرانیا خیلی برو داره و کسی که شم طنز داشته باشه میدونه باید ازش استفاده کنه.ولی نمیشه که این چیزها فقط برای له کردن مخالفان جمهوری اسلامی مجازه.واقعیت اینه که ما شبکه های ماهواره ای رو واقعیتش رو همین میدونیم و بهش میخندیم.واقعیت خامنه ای هم اون تقلید صداهاست که بازم بهش میخندیم و توش پر کلمات بالای 18 هست.این خیلی ناجوانمردانست که وقتی دوطرف رو به یه مقدار نمیتونیم بی طرف به این شیوه بالای 18 سال مسخره کنیم از یکی که دستش به خون مردم تا آرنج آلودست بودجه بگیریم و طرف دیگه رو (که شاید بهتر از اونیکی هم نباشه) قهوه ای کنیم.غیر فانونی نیست ولی شدیداً غیر اخلاقیه.
یعنی چی؟
تو ایران داره زندگی میکنه! داره اینجا کار میکنه! مگه مغز خر خورده بخواد خامنه ای رو مسخره کنه؟ مگه زنده اش میزارن؟ شما خودت جراتشو داری بری جلو در صدا و سیما ادای خامنه ای رو در بیاری؟ این چه انتظارات بچه گانه اییه که شما از افراد موفق جامعه دارید؟ اون بدبخت چه گناهی کرده که تو این مملکت بی صاحاب شده کارگردان تلوزیونی و حالا همه ارث شون رو از اون میخوان بگیرن؟
مثلا یک امریکایی از بیل گیتس انتظار داشته باشه که زندگیشو ول کنه پاشه بره عراق بجنگه!!!
حالا اون هایی که ادعاشون میشه و تلوزیون راه میندازن و یقه جر میدن که آی وطنم آی وطنم و ادعای شجاعت دارن! و روزی صد بار جلوی دوربین ادعاش رو میکنند! پا شدن اومدن ایران مبارزه کردن که این مدیری بیچاره که ادعایی هم نکرده باید این همه کار بکنه؟![color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:25 pm ---------- ارسال قبلی در 02:15 pm ----------
[/color]
kheradgera نوشته: قربونت برم به سن و سال و محل زندگی نیست و فقط میگم خیلی تو جوی و مونده شعورت به خیلی چیزها برسه که هر نوع حرف زدن برای کجاست. همین و بس. خوش باش با مهران مدیری و شو تایم فعلا.
سوال هاتو که منطقی جواب دادم!
به سوال های من هم که جواب ندادی!
خودتم که مغز متفکر میدونی!
من هم نمیدونم که چه مشکل پدر کشتگی با مدیری داری که از در اومدی داخل عین پیرمردهای لس آنجلسی که اسکیزوفرنی دارن هرچی تهمت و افترا بود به این بدبخت زدی!
منم که بی*عور کردی رفت!
برو همون برنامه های آبدوخیاری سیاسی ماهواره رو نگاه کن که فردا مشیری و تیمسار تندر میخوان بیان ایران رو با سیخ و سنجاق آزاد کنن یک وقت تنها نمونن!
سر راهت یک بسته تریاک سناتوری هم براشون بخر رسیدن اینجا خستگی از تنشون در بره!
![21 21](https://daftarche.com/images/smilies/21.gif)
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد