02-28-2013, 10:35 AM
yasy نوشته: كمتر كسی حد اقل تو نت دیدم در برابر نظر مخالف هر چند بسیار بسیار غیر منطقی (از دیدگاه خودت) در برابر خشم، توهین،عصبانیت طرف مقابل اینچنین آرامشی داشته باشد.منشا این آرامش كجاست؟کسی موقع تفریح کردن خشمگین نمیشه:))گفتگوی چالشی چیزی هست که من عاشقشم و هرکدوم از این علائم برای من جذابیت گفتگو رو بیشتر میکنه:)
چه چیز باعث میشود از كوره در بروی و واكنش تند نشان دهی؟
ولی خب علت فرعی میتونه این باشه که برای پیروزی نیاز به این آرامش هست و من پیروزی در بحث برام مهمتره:))
mohamadreza58 نوشته: و یک سوال از طرف من. تخصص شما چیست؟هیچ و همه چیز:))فعلا تا از سد این سربازی نگذرم و در رشته مورد علاقم یعنی فیزیک کوانتم ادامه تحصیل ندم پاسخ همون هیچه:))
Mehrbod نوشته: ١. آیا بیرون از اینترنت هم هنگام گفتمان همین اندازه میخندی؟ و اگر آری مایهیِ جدی نگرفتنت نمیشود؟خنده که آره ولی موقع بحث کردن کاملا جدی هستم:)یعنی اول نکات مورد نطرم رو میگم و در جاهایی با تیکه انداختن و ... میخندم:)) (البته در واقعیت کمتر کسی توان تاب آوردن بیش از مدت کوتاهی بحث کردن با من رو داره)
٢. از چندسالگی دریافتی این اندازه به چیزهای تاریک و مرگ و میرانه میگرایی؟ (:
٣. میان ٤ سالگهِ سال, بهاران, تابستان, خزان و زمستان کدام را از همه بیشتر میپسندی و با روحیه ات سازگاره؟
از همون کودکی به کاراکترهای شر و البته تخیلی علاقه بیشتری داشتم،تقریبا 9 یا 10 سالگی که چیزهای تخیلی بیشتر میخوندم:)در کل کاراکترهای منفی به دلیل آزادی بیشتر و طغیان گری و البتع عجیب بودنشون برام دوست داشتنی بودند:)این ویژگی در مورد تاریکی،نیروهای شر و آنددها(چون به مرگ غلبه کردند) هم درسته.
من شدیدا به نور نیاز دارم و با ابری بودن هوا دچار افسردگی فصلی میشم:))ولی فصل زمستون رو بیشتر دوست دارم اگر میشد شدت نور تابستون در زمستون باشه عالی بود:)
Anarchy نوشته: undead_knight عزیز ، جریان این "مگرنه" گفتن های زیادت چیه؟ چون دیدم همیشه میگی "مگرنه" در حالی که بعضی جاها باید بگی "وگرنه"i do what i please :))
دلیل خاصی نداره اینطور راحت ترم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-