01-08-2011, 08:19 PM
kheradgera نوشته: درباره همه اشخاص مشهور در سراسر دنیا از سوی مردم عادی قضاوت وجود داره.
تا زمانی مشکل نیست که فاحشه فکری نباشه یعنی کارش در خدمت منافع افراد در قدرت نباشه. مهران مدیری عقیده ای به اینها فکر نمی کنم داشته باشه بلکه فقط نون به نرخ روز میخوره و این ویژگی یک فاحشه فکری است.
با این تعریف "کارش در خدمت منافع افراد در قدرت نباشه" فکر کنم همه ی آدم های بدرد بخور و نیروی فعال جامعه رو شما فاحشه کردی استاد!
احتمالا از نظر شما کارتن خواب ها و گدا ها و معتادها و ایضا فاحشه ها افرادی هستند که کارشون در خدمت منافع افراد در قدرت نیست! فقط اینها "فاحشه فکری" نیستند!!! عجب!
چه تحلیل زیبایی حظ کردم!
یک کم به حرفات فکر کن ببین چی نوشتی...
تمام این سلطنت طلب هایی که داری ازشون دفاع میکنی با تعریف شما تو صف اول "فاحشه های فکری "هستند!
نقل قول:شرافت و با کلاسی از واژه هایی که به کار می بری میباره. همون بی چاک و دهنی بهت میاد.
من آدم خوشتیپ و خوش هیکلی هستم همه چیز بهم میاد..
من فکر میکنم شما یا سن و سال زیادی دارید یا شدیدا سوسول تشریف دارید که با شنیدن کلمه ی "پوفیوز" گوش هاتون سرخ میشه!!! باز اگر یک خانم این حرف رو میزد سرمون رو مینداختیم پائین میگفتیم بله درسته!
اصلا من هر چیزی که شما بگی هستم ولی شما هم سعی کن یک مقدار از خونه بیشتر فاصله بگیری تا دیگه شنیدن این جور کلمات اذیتت نکنه!
انگار شما عادت هم داری از هر چیزی یک فیلم آلفرد هیچکاکی میسازی!
از حرفات معلومه که همش دنبال توطئه میگردی!
منم یک نظر راجع به شما بدم اسم "خردگرا" با این مدل تحلیل هات اصلا بهت نمیاد!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد