01-08-2011, 01:07 AM
Reactor نوشته: مدیری هیچوقت نگفته طنزش سیاسی هست این برداشتیه که مردم از کارهاش میکنن نه مدیری!دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم متاسفانه چطور کارهای مدیری رو سیاسی نمیدونی؟
مدیری رو من یک بار تو کاخ سعد آباد تو کنسرتش باهاش سلام علیک داشتم و یک بار دیگه تو نارنجستان چالوس دیدم. تا این حدی که خودم دیدم آدم اجتماعی و بااخلاقییه. دوستانی دارم که کار تلوزیونی و تاتر و نمایش نامه نویسی و ... میکنند. باهاش کار کردن! همه میگن آدم کاردرست و باهوشیه! از پدر سوخته بازی و *ایه مالی و طرفداری از این و اون تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدم! کارشو بلده و انجامش میده! حالا اگر پول زیاد هم در میاره نوش جونش!
همچین حرف هایی در موردش صحت نداره!
ایشون چون مجموعه قهوه تلخش مثل کارهای قبلیش گرفته و محبوبیتش پیش مردم اونقدر زیاده که مردم بخاطرش حتی سی دی هاش رو کپی نمیکنند! حالا یک عده که همه هم میدونیم تو ایرانی جماعت زیاد پیدا میشه بهشون فشار اومده و زیر آب میزنن و از حسادت همدیگه رو جر میدن و تا میبینن یکی موفق میشه چشماشون میخواد در بیاد اومدن میخوان زیرآب این آقا رو پیش مردم بزنن!
این بی ناموس بازی ها در ایران چیز عادی هست و قبل از مدیری پی این دمبه به تن خیلی ها خورده!
کارهای غیر سیاسی هم داشته اما در کارهاش عمداً تیکه های سیاسی هم میگذاره،دیگه نمونه بارزش این کارش درباره اپوزیسیون.جالبه که اسمش رو هم گذاشته بهرام آریایی که من فکر میکنم یه تیکه هم میخواسته به بهرام مشیری بندازه مثلاً.البته در مورد شخصیتهای سیاسی و معروف این توهین در جوامع آزاد معنی نداره و من شخصاً از شهرام همایون خوشم نمیاد.ولی مساله اینه که میتونه وارد سیاست نشه تا حد امکان مثل مثلاً سریالهای عطاران،و مساله دیگه اینه که همونطور که گفتی مدعیه آدم مدرن و سکولاریه ولی یه عمر تو صدا و سیما کار کرده و تیکه های سطجی سیاسی که میندازه بیشتر به هیچ وجه دور ور جکومت دینی نمیگرده.مثل دهنمکیه کارش تا یه حدی،ظاهراً سیاسی مخالفه ولی عملاً چیز دیگست.
من یادمه تو شبهای برره اون موقع که هنوز پرونده ایران نرفته بود به شورای امنیت اینا علناً یکی رو کرده بودند نماینده جامعه جهانی که اومده میگه اگه فلان کارو نکنید من تحریمتون میکنم و اونام مسخرش میکردند و میخندیدن.من میگم این فرد نون به نرخ روز خور هست ولی کمدین ماهری هم هست.منم کاراش رو نگاه هم میکنم اتفاقاً.ولی وقتی در مورد مسائل سیاسی که ایران و زندگی ما رو به این وضع انداخته اینحور موضع میگیره واقعاً نمیتونم ازش حمایت کنم.این معنیش این نیست که سریالش رو بدزدم به این خاطر یا بگم باید ساکت بشه.بلکه نظرم به عنوان یه بیننده این میشه که این فرد اهمیتی به هموطنانش نمیده و من هم چنین افرادی رو از نظر شخصیتی دوست ندارم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound