02-26-2013, 12:31 PM
Ouroboros نوشته: راسل گرامی همینطور بیمهابا وارد معرکه شدند که این انکار طبیعت و فرگشت است، و افسردگی بدلیل روزی ده ساعت کار بیرون از خانه مگر میتواند به نحوی منجر به خشونت جسمی که تنها راه برونفکنی این فشار است بشود و ... انصافا یک نگاهی به این چند صفحه بحث بیاندازید، ببینید ما برای قرار دادن عنوان دفاع از حقوق مردان ناچار به روبرو شدن با چه مقاومت بیجایی هستیم.
کجا من بیمهابا وارد شدم امیرجان؟
Ouroboros نوشته: منهم مثل مهربد گمان میکنم ما موجوداتی نرمخو هستیم که در صورت رها شدن به حال خودمان در محیطی تنشزدایی شده با مساعدت و آرامش مشکلات خود را حل میکنیم، اما در صورت محیا بودن شرایط توانایی اعمال اندازهی باورنکردنی از خشونت در ابعادی غیرقابل تصور را داریم(مثلا آشویتس).شما معنای طبیعی را بطرز جالبی عوض کردید و بجایش بحال خودمان رها شویم را آوردید که انگار مثلا فضاییها دارند در کار ما دخالت میکنند وگرنه ما خشونت نداریم !!
بقول خودت انصاف هم خوب چیزیست.
Ouroboros نوشته: من چندین تحقیق بسیار مستند و علمی آوردهام که در آنها ادعا، و تا اندازهی معقولی اثبات شده ارتباط خاصی میان تستسترون و خشم نیست تا یک افسانهی قدیمی را افشا بکنم. پس از آن ادعا کردهام بخش بزرگی(و برخلاف ادعای راسل و شما، نه تمام)از خشم سرخوردهای که در مردان وجود دارد(و برخلاف ادعای راسل و شما کسی منکر وجود آن نشده)برآمده از ساز و کار فرافرهنگی و مشترک در تقریبا تمام جوامع بشریست که بر طبق آن خشم و فرزند خلف آن خشونت، یا یکسره برای مردان پذیرفتنی و ویژگی مثبتیست(مثل ایران) و در مواردی استثنایی منفی تلقی شده، یا همچون غرب تنها بخشی از آن که «کانترپرداکتیو» تشخیص داده شده بار منفی گرفته، و بخشهایی که برای جامعه لازم هستند هنوز بطور سیستماتیک در پسربچهها تقویت و تشویق میشوند.سخن بر سر تستسترون رو من همان پست اول گفتم یک بحث فرعیست که میشود درست یا غلط باشد و من در آن سخنی ندارم حتی در انتظار جامعه و کنترل خشونت برای مصارف جامعه هم سخنی نرفت،تمام بحث من درباره این تجمع دراز مدت سرکوب احساسات است که بر اساس تصور هیدرولیکی قرار است جمع بشود بترکد.من هم میپرسم ایران باید 100 بار با این حساب با خاک یکسان شده باشد در اثر خشم و خشونت.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound