01-07-2011, 02:25 PM
Russell نوشته: مساله اینه که اولاً مملکت ما شدیداً سیاسی هست و همینجوریش هم بی ربطترین کارها به سیاست سیاسی میشند،دیگه وقتی کسی میره سروقت طنز سیاسی معلومه که مردم به شجرش نگاه میکنند.
مثلاً شما خودت بدون نگاه به شجره ده نمکی مگه میتونی دربارش نظر بدی.
دوم اینکه نفوذی بودن کار ساده ای نیست اصلاً اونم تو سیستمهایی مثل ج.ا.خیلی زاحت میتونند افراد رو به جون هم بندازند و دستشون رو آلوده کنند و نفع اصلی رو اون بالایی ببره.کسانی مثل استالین و صدام اساتید این کارها بودند.در مورد کار تلویزیونی هم همین صادقه،یعنی خیلی راحت میتونند بگند که اهداف ما رو باید پیاده کنی تو برنامت و در هر دو صورت میبازی.بنابراین این کارها در سیستمهایی که آزادی درشون ار یه جدی پایینتر بره رسماً غیر ممکن میشه.
مدیری هیچوقت نگفته طنزش سیاسی هست این برداشتیه که مردم از کارهاش میکنن نه مدیری!
مدیری رو من یک بار تو کاخ سعد آباد تو کنسرتش باهاش سلام علیک داشتم و یک بار دیگه تو نارنجستان چالوس دیدم. تا این حدی که خودم دیدم آدم اجتماعی و بااخلاقییه. دوستانی دارم که کار تلوزیونی و تاتر و نمایش نامه نویسی و ... میکنند. باهاش کار کردن! همه میگن آدم کاردرست و باهوشیه! از پدر سوخته بازی و *ایه مالی و طرفداری از این و اون تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدم! کارشو بلده و انجامش میده! حالا اگر پول زیاد هم در میاره نوش جونش!
همچین حرف هایی در موردش صحت نداره!
ایشون چون مجموعه قهوه تلخش مثل کارهای قبلیش گرفته و محبوبیتش پیش مردم اونقدر زیاده که مردم بخاطرش حتی سی دی هاش رو کپی نمیکنند! حالا یک عده که همه هم میدونیم تو ایرانی جماعت زیاد پیدا میشه بهشون فشار اومده و زیر آب میزنن و از حسادت همدیگه رو جر میدن و تا میبینن یکی موفق میشه چشماشون میخواد در بیاد اومدن میخوان زیرآب این آقا رو پیش مردم بزنن!
این بی ناموس بازی ها در ایران چیز عادی هست و قبل از مدیری پی این دمبه به تن خیلی ها خورده!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد