01-07-2011, 01:12 PM
Russell نوشته: بله مهران مدیری کمدین خوبیه.ولی مساله اینه که در مورد مسائل سیاسی یه مقدار پوپولیست و نون به نرخ روز خور هست.
اگر وارد سیاست نمیشد یا اگر میشد موضع صادفانه ای داشت من ایرادی نداشتم بهش جز اینکه کسیه که آسته میره و میاد و کارش رو میخواد بکنه و براش مسائل کشورش مهم نیست.ولی اینکه هم از توبره و هم آخور میخوره یه مقدار توهین آمیز هست.یکی مثل شجریان هست که روشن موضع سیاسی میگیره (حالا کار ندارم صادق بوده یا نه یا قبلاً چیکاره بوده) اما حداقلش اینه که با صراحت یک موقع گرفته و سرش از گردنش هم جدا نشده و الان فقط حمایت مخالفین دولت رو داره.
یه نکته دیگه هم اینه که حذف تیم مدیری برای حکومت کاری نداره.من نمیگم حالا حتماً مزدور هست و این حرفها ولی کسی که یکم ساختار صدا و سیما و اینا رو بشناسه میدونه که کسی که میتونه با اینها کار کنه باید برای موفقیت شغلی(که جق هر فرد سخت کوش و مستعدی هست) چشمش رو یک سری چیزها ببنده و تو اون محیط کار کنه.تو محیطی که هیچ روزنامه ای نمیتونه نفس هم بکشه گرفتن مجوز این سریال جز اینکه نشون میده بیخطریش برای حکومت مشخص هست معنی دیگری نداره.ابزار فشاری هم که نداره که بگیم اگر مجوز نمیدادند چی میشد،الان قیمت نون رو چند برابر کردن خبری نیست.با این تیکه های سیاسی یه مقدار من احساس میکنم به شعور سیاسیم توهین میشه.
اگر یک نفر بخواد تو این مملکت بی صاحاب کار کنه و موفق بشه حتما باید موضع گیری سیاسی کنه و شجره نامه اش رو بریزه روی دایره و اسما و رسما بگه که کی هست و هدفش چیه؟
مثلا بنده باید سرم به جایی گیر کرده باشه که برم بیرون تو انظار عمومی داد بزنم که ملحدم و نظام اسلامی و ولایت فقیه رو قبول ندارم!
شجریان رو با مهران مدیری مقایسه نکنید!
اصلا قصد توهین ندارم ولی شجریان اصلا شناخت و محبوبیت آنچنانی مخصوصا بین نسل جوون نداره و میانسال ها هم بعضی هاشون ایشون رو میشناسند و اصلا مثل مدیری محبوب و پر طرفدار نیست تازه خیلی ها بعد از جنبش سبز و طرفداریش فهمیدیند شجریانی هم هست و بخاطر موضع گیریش طرفدارش شدند!
مثل بنده که فقط اسم ایشون رو شنیده بودم و حتی نمیدونستم چه شکلی هست چون علاقه ای به موزیک سنتی ندارم!
من دوست های زیادی تو صدا و سیما و جام جم و ام آی تی وی دارم به جرات میتونم بگم 90درصدشون اصلا اهل دفاع از حکومت و این برنامه ها نیستند و خیلی هاشون مثل من و شما به کل آتئیست هستند!
از زمان لاریجانی معدوم لایحه ای رو تصویب کردند که افراد کافر غرب زده صدا و سیما رو قرق کردن و دشمن نفوذی تو آستین داریم و باید این ها رو بریزیم بیرون و این حرف ها که البته با خیلی ها تونستن این کار رو بکنند ولی خیلی های دیگه که کاربلد بودن و کار این ها لنگشون بود نتونستن همچین کاری باهاشون بکنند از جمله مدیری!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد