02-17-2013, 02:38 AM
کافر نوشته: درودی دگر باره ! 1 *از چه طریق با تالار وزین دفترچه آشنا شدی؟! 2 *تاکنون فکر تحصیل یا اقامت همیشگی در خارج از کشور به سرت خطور کرده؟!3 *یکی از بزرگ ترین تفریحاتت چی هست ؟!4 *دنیای واقعی رو بیشتر دوست داری یا دنیای مجازی رو ؟!5 * دیدگاهت در مورد ازدواج ؟6 * نسبت به آینده ی ایران خوش بین هستی یا بدبین و ناامید؟! 7 *نظرت در مورد سه امام (!) زیر امام خمینی امام خامنه ای امام نقی !
1-به نظرم در حین گفتگوی دو نفر از دوستان متوجه سایتی به نام دفترچه شدم.چیز زیادی به یاد ندارم کافر جان.
2- واقعا همه تلاشم این است که روزی از این گورستان خارج شوم.برنامه دارم برایش.آلمان را هم خیلی دوست دارم و قصدم آنجاست.
3-تماشای فیلم، موسیقی(نوازندگی )، جدول حل کردن و چیزهایی از این دست.تفریح ویژه ای ندارم کافر جان.
4-کسانی که در ایران زندگی میکنند و با دنیای مجازی آشنا هستند، مسلما به دنیای مجازی علاقه بیشتری پیدا میکنند و این دنیای مجازی همان نقشی را برایشان دارد که عالم رویا برایمان. اما من قدری از تداخل این دو هراسناکم (به طور کلی و عمومی منظورم است). چرا که تفاوت ها بین این دو در ایران خیلی زیاد است و تقریبا هر آنچه که در جهان واقعیت نشدنی است در دنیای اینترنت امروزی شدنی است و من میترسم چندشخصیتی در بین کاربران اینترنتی همه گیر شود و به آن عادت کنند.
5-خوب نیست.با توجه به اینکه تعدادی از کاربران سایت ازدواج کرده اند، اجازه بده بیش از این در موردش حرف نزنم.ولی خودم هرگز ازدواج نمیکنم.
6-پاسخ این سوال را قبلا داده ام:
نقل قول:7-در مورد خمینی:دیوانه،شجاع،آینده نگر، خونخوار ، دارای افکار فسیلی، عرب تر از سعدبن ابی وقاص و...به آینده ایران امیدوارم.فکر نمیکنم که شخصی مخالف این باشد که طوفانی در انتظار ایران است.اما پس از آن طوفان، من فکر میکنم آینده ایران روشن است و بالاخره ایران ما نیز "عاقبت به خیر" میشود.مردم ایران دیگر به راستی آزموده شده اند و تا آن اندازه که برای ساخت یک کشور دموکراتیک،سکولار و نوین ، هوشمندی لازم است، آنرا کسب کرده اند.برعکس خیلی از دوستان من فکر میکنم آسیب هایی که در طول این سی سال بر ایران وارد آمده، خیلی زود قابل بازسازی است.
در مورد خامنه ای:دیوانه ، به شدت ترسو، وقیح، بی تدبیر، بسیار نمک نشناس، بی عرضه، حقیرالنفس و...
در مورد امام نقی: من نقوی هستم و نقوی از دنیا خواهم رفت!:e057:
کسشر هم تعاونی؟!