02-16-2013, 04:53 PM
کافر نوشته: گفتی شش ماه گیاهخوار بودی، آیا همچنان گیاهخوار هستی ؟ و اگر نیستی چرا ادامه ندادی؟!نه ، نیستم. دلیل ادامه ندادنش اونموقع مشکلات معدوی(!) بود کافر جان . بعد هم که زندگی دانشجویی و مجردی ، واقعا جایی برای فکر کردن به نوع غذا باقی نمیگذاشت .
نقل قول:تجربه وحشتناکی ست سلول انفرادی.از بس این واژه از اینسو و آنسو شنیده شده، کسی متوجه عمق این فاجعه نمیشود.فقط کسانیکه تجربه اش را داشته اند میتوانند بگویند که مثلا یک ماه انفرادی چه معنایی دارد!نظرت رو در مورد واژه های زیر هم بگو
سلول انفرادی
نقل قول:خب من در این مورد چه بگویم کافرجان؟! از کسی که تشنه است و دارد هلاک میشود میپرسی نظرت در مورد آب چیست؟!آزادی بیان
نقل قول:دو دسته از انسانها دین را خوب شناختند: کافرها و آخوندها.آخوند
نقل قول:من کتب را همیشه در دسته بزرگترین دست آوردهای انسانی رده بندی میکنم.جایگاهی کمتر از این شایسته اش نیست.کتاب
نقل قول:این شخص کاری که روشن فکران و کتابخوان ها می بایست در چند دهه میکردند، طی یکی دو سال اخیر، به تنها تن خویش کرده است.مرحبا دارد شاهین .و همچنین شخصیت های زیر
شاهین نجفی
نقل قول:فسیل دستگاه ولایتاحمد جنتی
نقل قول:هدایت بی شک از برجسته ترین روشنفکران حقیقی دوره معاصر است .صادق هدایت
نقل قول:نظر خوبی نسبت به او ندارم. مخصوصا اینکه قدرت رهبری یک جنبش را ندارد.میر حسین موسوی
نقل قول:در میان لس آنجلسی ها، از نوادری ست که من آهنگ هایشان را گوش میدهم. کارش درست است.تعدادی از آهنگ هایش از جمله "جنگل جاری" ، "شب شکن" و "امان از " را دوست دارم.کمتر ایرانی ای هست که با آهنگ های داریوش خاطره نداشته باشد.من هم با اهنگ هایش خاطره ها دارم!داریوش اقبالی
نقل قول:سوالاتی میپرسیا کافر جان! خب من در مورد این آدم چه بگویم جز اینکه قرار باشد دهانم آلوده شود؟حسین طائب
نقل قول:مثال نقضِ کاری برای عبارت "عقل سالم در بدن سالم".:e057:استفان هاوکینگ
نقل قول:خب من زیاد فروم باز نیستم کافر جان و یکی دوسالی ست که در فرومها قدری بیشتر رفت و آمد میکنم.در حال حاضر هم همین دفترچه فکر کنم پایبند شوم و البته آن فروم خصوصی خودمان هم برای اوقات فراغت عالی ست!این هم یک سوال انحرافی !از میان تالارهای فارسی زبان کدوم رو بیشتر می پسندی؟!
کسشر هم تعاونی؟!