02-16-2013, 12:52 AM
iranbanoo نوشته: 8-ارتباط بین موارد زیر را چگونهم یبینید؟-فرهنگ عامه و سیاست:
-فرهنگ عامه و سیاست
-تربیت ملت و قدرت
-زن و مرد
-دین مداری و دین داری
خب من تا حدی نخبه گرا هستم و از آلودن حوزه سیاست به عوام بیم ناکم. اگر اینجا منظورتان از فرهنگ عامه همان Popular Culture باشد (در تمایز با فرهنگ توده )، خب اینجا ما با رسوم و سنت های مردمی روبرو هستیم که اگرچه حوزه سیاست نمیتواند به کلی از آنها بی تاثیر باشد، اما تا حدممکن دولت باید از تقابل یا حتی همراهی مستقیم با آنها پرهیز کند.
-تربیت ملت و قدرت:
ایرانبانو جان ، گویا از این قدرت دست بردار نیستیدا!
در حکومت های توتالیتر، دستگاه تعلیم و تربیت (علاوه بر رسانه ها) ، در راستای زورچپان کردن عقاید و آموزه های قاعد اعظم، قبضه میشود.در واقع هیچ کدوم توتالیتری نیست که بتواند از این حوزه چشم بپوشد. (البته معمولا این کارها نتیجه معکوس میدهند).اما من فکر میکنم حوزه ی تعلیم و تربیت حتی در دموکرات ترین کشورها باید به صورت کاملا آنارشیک مدیریت شود(به شکل مردمی ترینش).دولت نباید کمترین دخالتی در این حوزه داشته باشد.من روی این حوزه ، حساسیت ویژه ای دارم.
-زن و مرد:
معلوم است که پاسخ پرسشهای پیشین را نخوانده اید.
-دین مداری و دین داری:
من با دومی مشکلی ندارم.اما اولی با من خیلی مشکل دارد!
iranbanoo نوشته: 9-بهترین کتابی که از خواندنش لذت بردید و به دیگران توصیه میکنید؟فراسوی نیک و بد ، نیچه. این کتاب خیلی فیلسوفانه تر از آنی ست که به طور عام آنرا میشناسند.
نقل قول:چرا نشده اند؟! اگر در کشورهای اسلامی مثل ایران منظورتان است که موضوع فرق میکند.اما در کشورهای دموکراتیک غربی، زنان به شکل عادلانه با مردان برای کسب قدرت رقابت میکنند و خیلی اوقات هم موفق میشوند.10-چرا زنان تا به حال نتوانسته اند آنطورکه شایسته است وارد هرم قدرت شوند؟
نقل قول:به هیچ وجه. فرق فلسفه دان با فیلسوف خیلی زیاد است.ایجاد یک دستگاه فلسفی منسجم کاری نیست که از عهده هر کسی برآید.من حتی گاهی به انتقاداتی که از برخی از فلسفه ها میشود، نگاه مثبتی ندارم.11-آیا هرمفسر خودکار به دست لزوما یک فیلسوف است؟
نقل قول:خیر.معمولا صورتم کاملا صاف است. کلا از پیروی از ظواهری مثل این بیزارم.12-بنابر علاقه تان به جناب نیچه از مدل ریششان هم الگوبرداری میکنید آیا؟
نقل قول:قدرت سالم!13-ثروت یا قدرت؟
نقل قول:یعنی شما از مردانگی هیچ ذهنیتی ندارید؟! اگر بخواهم تشریح کنم بازهم باید چیزهایی بگویم مثل غرور مردانه! این ویژگی مردانگی یک مرد، مجموعه ایست از ویژگی ها مثل غرور، کله شغی،خشم به جا،بی اعتنایی،تا حدی بی احساس بودن و چیزهایی از این دست.(آه که میدانم چقدر بانوان امروزی از مردانی از این دست گریزانند به همین خاطر است که آن ویژگی بی اعتنایی را نیز افزوده ام.با این حال، باز مطمئن هستم که هستند زنانی که شیفته مردانی اینچنین خواهند شد.)14-ما نفهمیدیم این مردانگی که میگویند چیست؟
نقل قول:بی شک کوته بینی.15-دگماتیسم در یک دگر اندیش چگونه ظهور پیدا میکند؟
نقل قول:زیاد.حکم را خیلی دوست میدارم.16-اهل ورق بازی هستید؟
نقل قول:از نظر من چندان هم دچار شکست نشده است.اینکه اکنون حکومتی سراسر وحشی و دیوانه به گرداننده امور کشور است، باعث نمیشود ما از یاد ببریم که زنان ایرانی اولین زنانی بودند در خاورمیانه که حق را بدست آوردند یا اولین مردمی بودند در این منطقه که به دموکراسی رسیدند(اگرچه ناقص).حتی در همین حکومت هار نیز، مردم توانسته اند برخی از خواسته های خود را تحمیل کنند.17-بزرگترین عاملی که فکرمیکنید باعث شکست های مکرر جنبش های اجتماعی و مدنی ایرانیان بوده چیست؟
اما باید بگویم که آنچه باعث شکست جنبش های مدنی و اجتماعی میشود، بی تفاوتی قشرهای مختلف جامعه نسبت به هم است.مثلا در ابتدای انقلاب ، زنان برای حق آزادی حجاب تظاهرات کردند.اما این جنبش هیچ حمایتی از سوی مردان نداشت و آنها به کلی نسبت به این جنبش بی تفاوت بودند.یا زمانی که ملیون را قلع و قم میکردند، دیگر احزاب به روی خودشان نمی آوردند.حتی مردمی که عضو این حزب نبودند به آن بی اعتنا بودند.در کشورهای پیشر اصلا اینچنین نیست.
نقل قول::e108:18-گاهی این خصلت منحوس زنانه ی لج بازی بر ما مسلط میشود.با این چگونه در بیفتیم؟
من میخواستم این سوال را از شما بانوان بپرسم!براستی گاهی کلافه میشوم از این بچه بازی زنانه!بعضی خاطره هایی که در این زمینه دارم را اگر بگویم مایه خنده حضار میشود.
نقل قول:واقعا انگار نخوانده اید نوشته های مرا!19-با عرفان میانه ای دارید؟
آنها را بخوانید.این را هم اضافه کنم که از نوشته های سهروردی(یا آنچه به او منتسب است) و عرفانش خوشم می آید.از عرفان های هند و چین هم خوشم می آید.کلا رمز و راز و عرفان را برای مواقع سرخوشی ، دوست میدارم.
نقل قول:مخلص شما!20-جان کلام ؟
نقل قول:با آرزوی موفقیت سپاسگزار از وقتی که میگذارید...
همچنین . و من هم سپاسگذارم از اینکه وقت میگذارید و میخوانید پاسخ ها را (احتمالا).
کسشر هم تعاونی؟!