02-08-2013, 08:16 PM
Ouroboros نوشته: 11. آیندهی نزدیک جهان و ایران را از منظری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی چگونه میبینید؟سیاست خارجی اوباما که به نظر من فاجه هست ، من فکر میکنم اسرائیل یک حمله surgical به ایران میکنه و با پاسخ ایران و موشک زدن به کشورهای عربی یا شاید اسرائیل, آمریکا خود به خود وارد جنگ میشه ، سال آینده یک همچین چیزی زیاد بعید نیست. فرهنگی و اجتماعی هم همین چیزی که هست جهان خواهد ماند ، در کوتاه مدت مسائل فرهنگی و اجتماعی تغییر زیادی نمیکنند.
Ouroboros نوشته: 12. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جانتان را به خطر بیاندازید؟
من آرمانهای زیادی دارم ، ولی تنها چیزی که حاضر هستم جانم رو براش به خطر بندازم اسرائیل هست ، بقیه آرمانها ارزش مردن ندارند.
Ouroboros نوشته: 13. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جان دیگران را به خطر بیاندازید؟نمیدونم ، شاید زمانش برسد ، نتوانم.
Ouroboros نوشته: 14. آیا مذهب و دانش را آشتیپذیر میدانید؟من انسانهای دانشمندی در اندازه دکترای فیزیک و شیمی دیدم که مذهبی هم بودند ، لزومی ندارد که دانشمندان حتما بیدین یا بیخدا باشند ، ولی در تئوری مذهب و علم در ۲ نقطه مقابل هم هستند ، چون علم بر پایه دلیل و مدرک است ، ولی دین بر پایه ماورا طعبیه.
Ouroboros نوشته: 15. آیا به وجود فضای سیاسی سالم باور دارید یا اساسا برای این عرصه از زندگی اجتماعی اعتباری قائل نیستید؟آری باور دارم که فضای سیاسی سالم میتواند وجود داشته باشد دموکراسیهای قابل تحملی در جهان وجود دارند که سالم هستند.
Ouroboros نوشته: 16. آیا با نقوش سنتی زن و مرد در جامعه موافق هستید؟خیر ، جنسیت برای من در نقشهای مختلف جامع بی ربط است ، هر کسی اگر شایستگی داشته باشد regardless جنسیت باید در موقعیت مورد علاقهاش قرار بگیرد.
Ouroboros نوشته: 17. کدام ورزش، غذا، سبک موسیقی و ژانر سینمایی را ترجیح میدهید؟
فوتبال ، chinese food, veggie sushi ,
R&B , Thriller.
"A Land without a People for a People without a Land"