02-07-2013, 06:08 PM
Angela نوشته: سلام راسل گرامیدرود آنجلای عزیز
Angela نوشته: رفتارها و خصوصیات زنانه به نظر شما چه چیزهایی هستند؟ ارزش اونها در مقایسه با رفتارها و خصوصیات مردانه در چه سطحی هست؟بگمانم یکبار امیر گرامی لیستشان کرد اینجا و البته لزوما ذاتا زنانه نیستند و بیشتر چیزهاییست که زنانه دانسته میشوند در اجتماع:
ادب در برابر حقیقت
خانواده در برابر فردیت
امنیت در برابر ماجراجویی
بنگرم در مورد اول حقیقت سراسر برتر است.
در مورد دوم هم من فردیت را بیشتر دوست دارم ولی نسخه اصلاح شده ای از آنطرف هم در بلند مدت میتواند مفید باشد هر چند در چشم نباشد در نگاه اول.
در سومی هم من ترکیبی از هر دو را میپسندم یعنی استراتژی دوگانه بسته به هزینه (مقداریش از این سخن اثر این رفیق مهربد نیقولاس است !!)
Angela نوشته: توی همه زندگیتون هیچ وقت شده آرزو کنید کاش زن بودید؟نه بگمانم،بگمانم تنها چیز بدرد بخور اینجا پول است وگرنه زن و مرد توفیر چندانی ندارد مگر همان قدرت چانه زنی سکس برای زن که آنهم باز اگر پول نداشته باشی چانه هم نمیتوانی بزنی.
Angela نوشته: اگه همین امروز بهتون بگن می تونید هر پستی که دوست دارید در دستگاه حکومتی جمهوری اسلامی داشته باشید - به جز رهبری! - چه پستی رو انتخاب می کنید و چه کاری انجام می دید؟سفیر میشوم که در ج.ا نباشم !!
Angela نوشته: چه مارکی رو برای لباس ترجیح میدید؟مارک را من چیز چندان عاقلانه ای نمیدانم و مهم را تنها ارزش و زیبایی طرح و خود ماده بکار رفته در لباس میدانم.بنگر من پول دادن به ساعت ساخت سوئیس بسیار موجه تر است از مارک لباس.
ولی کلا لاکوست را با آن سوسمارش بیشتر میپسندم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound