02-07-2013, 06:07 PM
Mehrbod نوشته: 1- چند تا رابطه عشقی تاکنون داشتهای؟عدد که نمیشه داد، ولی من در رابطه یک رابطه درست و حسابی را به چند برابر رابطه الکی ترجیح میدهم.
Mehrbod نوشته: 2- دوستان بیرون از اینترنتت را چجوری میگزینی؟ چه جور آدمهایی هستند.آدمهایی که تا حدی مثل خودم آرام هستند ولی در کل شرتر از من هستند + دارای مقدار منطق و ارزش گفتگو + از همه مهمتر آدمهای رو راست
Mehrbod نوشته: 3- اگر راهی بود که 100% یک شبه آمریکایی بشوی، میپذیرفتی؟یعنی بروم آمریکا؟
بنگرم قطب شمال هم باشد حتی میروم از ج.ا همه جا بهتر است !!
Mehrbod نوشته: 4- بیشتر دوست داری جانداران بیگانه (اسپاشیک {فضایی}) باشند یا اینکه در جهان تنها خودمان باشیم؟دوست دارم باشند ولی دوست ندارم با آنها روبرو شویم که احتمال میگوید ما را از نظر تکنولوژیک درسته خواهند خورد و احتمالا منقرض یا برده بشویم !!
Mehrbod نوشته: 5- بی گوگل کردن بگو میاندیشی عمر جهان دقیقا چند میلیارد سال است؟13.7 میلیارد سال
Mehrbod نوشته: 6- پیش از ناخداباوری بیشتر خدا برایت گیرایی داشت یا اهریمن؟آنموقع بیشتر خدا در نگرم در مایه یک دوستی که ممکن است راهی هم برای ما باز کند نگاه میکردم.بهشت و جهنم در نظرم وجود داشت ولی خود خدا در ذهنم یکجورهایی ربطی به الله و اینها نبود و یکمقدار زیادی آدمتر و باحالتر بود،شیطان را هم چندان جدی نمیگرفتم که اصلا هست یا چطوری هست فقط گمان میکردم یک دستی در گول زدن دارد.
بنابراین بگمانم جواب میشود خدا
Mehrbod نوشته: 7- بیشتر چه جور لباسهایی میپوشی؟اسپرت و ساده
Mehrbod نوشته: 8- بیرون از نت هم دیگران تو رو سرد و بیاحساس میبینند؟ (:اری !!
ولی در ظاهر اینجور هستم جاهایی که حساب است بنگر خودم احساس دارم مقداری هم زیادی دارم !!
Mehrbod نوشته: 9- اگر بهت بگویند که میان ده سال عمر یا همخوابگی با دو هزار بانوی زیبای خواستنی (خوابیدن با همگی در گذر زمان) دست به گزینش بزن، کدام را برمیداری؟بستگی دارد عمرم قرار است چقدر باشد،ولی سر 10% آخرش مخصوصا اگر آخرش قرار است واقعا پیر و اینها بشوم حاظرم معامله کنم !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound