02-07-2013, 06:06 PM
SAMKING نوشته: ۱. از چی میترسی؟ (اینو یادت نره مثِ مهربد)از مار و عقرب و جک و جانورهای خطرناک احتمالا بترسم(تا بحال موقعیت مقابله پیش نیامده)،از ارتفاع هم مقداری ترس دارم بقدر معمول و طبیعی.بغیر از اینها الان چیز خاصی نیست که منرا بترساند.بچه که بودم ولی از بعضی از این جک و جانورها که در فیلمها دیده بودم میترسیدم مقداری.
SAMKING نوشته: . یه هواپیما داریم با ۱۰۰ سرنشین که توش یه بمب هست که ۱۰ دقیقه دیگه میپُکَد!خود این پرسش اخلاقیست.مساله اینست که در ایران اخلاق را رسما با خریت یکی کرده اند.از زمان روشنگری و مقابله با شکنجه من ندیدم و نشنیدم کسی بگوید که برویم مجرمین را موعظه کنیم.
( پارسیه منفجره دیگه :)) )
میشه و یک کارشناس ِ بیکنشکردنِ بمب هم در هواپیماست و نمیتواند با کمکِ همکارانش که روی زمین هستند، بمب را از کار بیاندازد یا هتا آن را از هواپیما بیرون بیاندازد!
اکنون پلیس بمبگذار را یافته و او هم گردن گرفته و سند و مدرک هم بهاندازه کافی یافتهاند.
ولی بمبگذار رمز بمب را نمیگوید!
بنگر تو در چنین جایگاهی باید چه کرد؟
هیچ نکنیم؟
او را شکنجه دهیم؟
در این ۱۰ دقیقه با او از ارزشهای انسانی و خوبی ها و اخلاقیات سخن بگوییم؟
یا...
میشود شرایطی را تصور کرد که این عمل را بشود توجیه اخلاقی کرد.اما بعنوان قانون دادن قدرت شکنجه دیگر شهروندان دست یک عده با دیوانگی فرق چندانی ندارد.مثالهایی مانند آزمایش معروف دانشگاه استنفورد نشان میدهد چه مقدار اینکار میتواند خطرناک باشد.و از طرف دیگر من به برای فردیت انسانها بسیار ارزش میگذارم و اینکارهای فدا کردن افراد به چشم بهم زدنی برای جمع یکمقدار زیادی وحشیانه است.باور کن حتی کسانی که این سخنان را میزنند بدون رانت و پول باشند خودشان اول جایی که بروند همین آمریکای جهان خوار و غرب است،نه ج.ا و کره شمالی و عربستان و ... که فردیت در آنها ارزشش در حد صفر است.
SAMKING نوشته: ۳. خورشت کرفس دوست داری؟اصلا
SAMKING نوشته: ۴. دروغگوی خوبی هستی؟متوسط هستم بگمانم ولی چندان حرفه ای نیستم.
SAMKING نوشته: ۵. دیگران به جکهایی که میگویی میخندند؟زیاد جک نمیگویم ولی آری
SAMKING نوشته: ۶. یادمانی داری که با یادآوری آن شرمگین و سرخ شوی؟ ( اگر دادینه خودینه است تنها بلی/خیر )سرخش را نمیدانم ولی آری کم هم نه !!
SAMKING نوشته: ۷. از زمانی که کودک بودی، پیشامدهای تلخ زیادی بیاد داری؟نه زیاد خاطره ندارم.در حد خاطره از زخمی شدن و اینها
SAMKING نوشته: ۸. ورزشکار هستی؟تحرک را گه گاهی دوست دارم ولی ورزشکار نیستم هر جور حساب کنیم !!
SAMKING نوشته: ۹. پنج واژه میگم نخستین چیزی که به ذهنت میاد رو بنویس:شلغم:تلخی
کزاز:احتمالا درد
گراز:گنده و شاخ
رپ:ریتم
زیزیگولو:مرضیه برومند،تا حد نچندان کمی بیمزه
SAMKING نوشته: ۱۰. چه پیشهای رو برای همبود از همه سودمندتر میدونی؟پزشکی
SAMKING نوشته: پرسش ویژه: چرا از من متنفری (یا پیشتر از این بودی؟)؟از خودت که هیچ جوره متنفر نیستم،مشکل شلوغ بازی و تکرار است بجای یادگیری و لذت از گفتگو که خود گفتگو از نگر من شامل ریشخند و متلک و اینها هم میشود و بسیار هم خوب هستند !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound