02-04-2013, 08:27 PM
Ouroboros نوشته: 21. بدترین و بهترین ویژگی خود را چه میدانید؟بدترین:تنبلی،گذاشتن کارها برای دقیقه آخر (مثل خود پاسخ دادنم اینجا !!)
بهترین:مهربانی
Ouroboros نوشته: 22. بدترین و بهترین ویژگی نوع بشر را چه میدانید؟بدترین:دروغ گویی (البته شک دارم بشود اینرا ویژگی یا خصیصه خود بشر باشد،هر چه از خصایص بد ذاتی بشر که فکر کردم دیدم از یک منظر دیگر میشود بد نباشند)
بهترین:طمع (شامل طمع برای دانش {کنجکاوی})
Ouroboros نوشته: 23. اگر میتوانستید سه چیز را در جهان تغییر بدهید، آن سه چیز چه میبودند؟1-ایمان و گفتن مومن به کسی بعنوان نوعی تعریف و ارزش.
2-این بسته ارزشی تحت نام ارزشهای خانوادگی.
3-سوسول بازی دانستن رفتار متمدنانه در ایران !!
Ouroboros نوشته: 24. همنشینی با آدمهای مشابه خودتان را ترجیح میدهید یا با اشخاص متفاوت؟مشابه،البته این از آن جاهاییست که ترکیب هر طیف جالب میشود،یعنی مقداری قابل ملاحظه ای تفاوت برای جالب ماندن کار در کنار مقدار بسیار قابل توجه تری شباهت (محصوصا در یکسری خصوصیات بنیادی)
Ouroboros نوشته: 25. انتظار و امید وجود چه پرسشی(ها) را در این مجموعه داشتید که آنرا نمیبینید، خودتان آن(ها) را مطرح بکنید و پاسخ بدهید.الان که نگاه میکنم بنظرم لیست سوالات کامل بنظرم میرسد تقریبا (احتمالا اثر دیدن لیست سوالات و گذشت زمان بوده).بگمانم ولی سوال درباره جهتمندی در حیات یا امکان وجود برخورد با موجودات فضایی یا حتی امکان بقای شعور پس از نابودی مغز یا احتمال اینکه ما شبیه سازی روی کامپیوترهای آیندگان باشیم یا یک همچین چیزهایی در ذهنم میاید.
پاسخم هم اینست که نمیدانم
اما خوب بود در سوالات یک همچین چیزی بود نمیدانم چرا.
...
اینها را تا زمان تمام نشده فرستادم، پاسخ سوالات خودت را هم در دقایق بعدی ارسال خواهم کرد امیر جان :e303:
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound