12-18-2010, 05:31 PM
Ouroboros نوشته: حق با شماست، من بی احتیاطی کردم.
نظامی در آنجاهایی که نام بردید حاکم است که دولتها تا سطح مشخصی خود را در برابر شهروندانشان موظف می شمارند(کم و زیاد ِ آن هم کشور به کشور متفاوت است مثلا سطح ِ این کمکها در انگلستان و ایتالیا قابل قیاس با فرانسه و بلژیک نیست)، اما در اغلب ِ آن کشورها(تمامشان؟)این حقوق از مبارزه ی ِ مداوم با سیستمی که هر لحظه مایل به ارتجاع به بازار ِ مطلقا آزاد است بدست آمده و حفظ می شود(بهترین مثال: فرانسه). یعنی نظام در ذات ِ خود، مایل به ارتجاع است، و این فشار از پائین و جامعه است که مانع از این اتفاق می شود. و کلا از اینها گذشته، سوسیال دموکراسی هم برای من ِ آنارشیست قانع کننده نیست و در رادار ِ فاشیسم شناسی، برایم راست ِ گوسفندنما، یا در بهترین حالت چپ ِ هپروتی طبقه بندی می شود.
دقیقن با شما همنگرم ، و به عنوان کسی که داره در این سیستم زندگی میکنه معتقدیم که این سیستم تنها به تولید افراد تنبل و تن پرور مینجامد ، ولی از طرفی سطح رفاه اجتماعی این کشور ها در جهان بی نظیر است .
البته این نکته رو هم بگم که هیچ کدام از این کشور ها مطلقن نظام سوسیالی نیستند و ترکیبی از هر دو نظام نامبرده هستند و شاید دلیل موفقیتشان هم همین باشد .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری