12-17-2010, 11:27 AM
روزبه نوشته: بله ... اين خانم كه با كمال شجاعت آن هم در صداي امريكا دروغ ميگويد ..بايد هم موسوي خناس را رييس جمهور كند و حتما خودش هم سخنگوي وي خواهد شد !!
اون رضا پهلوي هم بهتره خودشو سبك نكنه ..چون بر كسي پوشيده نيست كه از جمهوري اسلامي مواجب ميگيره و مامورين وزرات اطلاعات هم حافظ امنيتش هستن ! اگه فردا روزي حرف زدن آزاد بشه ..همه اين چيزا با مدرك ميريزه جلو مردم ... مثل باباش كه به اسم كمك بلا عوض به دولت فرانسه يك ميليارد دلار داد ..در صورتي كه با اون پول اون شهرك نوفل لوشاتو رو خريدن واسه روزي كه خميني ميره اونجا .. و ديگر هزينه هاي سفرش !
دوست من در در بخش شخصیت ها پیرامون شخص محمد رضا شاه جستاری وجود دارد. تا این اندازه راحت برچسب و اتهام نزنیم.
اگر شاهزاده رضا پهلوی بر طبق سخن شما مواجب بگیر این حکومت بود که امروز مانند سایر مواجب بگیران میکروفن رسانه ها در اختیارش بود.
اینکه کسی بگوید او سابقه کار سیاسی ندارد یا اینکه به اعتبار خانواده اش نامی برای خود دارد سخن اشتباهی نیست ولی اینکه بگوییم او مواجب بگیر جمهوری اسلامی است از آن حرفهای کیلویی و بی سند و مدرکی است که فقط و فقط در آن رسانه ای که 24 ساعته فحش خواهر و مادر در آن است پیدا می شود.
بر من قلم قضا چو بی من رانند / پس نیک و بدش ز من چرا می دانند
دی بی من و امروز چو دی بی من و تو / فردا به چه حجتم به داور خوانند
[URL="http://kheradgeraee14.blogspot.com/"]
[/URL] هر چیز را با خرد خود بسنجید
به یاد رضا فاضلی