01-06-2013, 09:47 PM
Russell نوشته: خوب خطر بمب اتم و اینها درست ولی چطور اینها به منفعل بودن میرسد؟
مسلمانان سلفی هم منفعلترین موجودات روی زمین هستند ولی من خوبی در رفتار آنها نمیبینم.وکلا نمیگیرم چطور منفعل بودن شانس بقای ما را بالا میبرد حالا خوبی و بدی تصمیم بماند.
نکته دیگر اینکه بقا برای زندگیست دیگر.و میشود کسی بپرسد اگر بخواهیم زندگی نکنیم و ماجراجویی و کنجکاوی نکنیم که خوب بقا پیدا کنیم که چه بشود؟
من نمیدانم شما باید بگویی چجوری به "منفعل بودن" میرسند راسل جان؟ :e405:
من گفتم جایی که نیازی نیست آدم خردگرا ریسک نمیکند، هتا اگر "آسیب آشکاری" آنجا نباشد. 50 سال پیش بود شما نباید
سیگار میکشیدید، هتا اگر همه دادههای پژوهشیک زمان میگفتند که سیگار کشیدن خوبه، که اگر بخوانید میبینید همین را هم میگفتند.
امروز هم ما باید با محافظهکاری هر چه بیشتر در طبیعت دست ببریم. گرمایش زمین شوخی نیست، ساخت بمب اتم شوخی نیست
و بی مسئولیتهای ذاتی ما - که گفتیم چگونه این خوشباوری ژنتیکی فرگشته و چرا در زمان خودش سودمند بوده - امروز میتواند
مایهی مرگ و نیستی باشد: رویکردهای قماربازانه امروز مرزمند شده و بسیاری زمانها خطرناک، بس خطرناک شدهاند.
ما ژنتیکی سوگیریهای فراوان و خوشبینگرایی دروغین (کاذب) نیز داریم: نیاکان قمارباز خوششانس ما ژناشان را به ما رساندهاند، ولی هیچ فرنودی بر اینکه ما همچنان همینجور خوششانس بمانیم در کار نیست!
.Unexpected places give you unexpected returns