01-04-2013, 10:35 AM
yasy نوشته: خوب این دلیل خیلی خوبیه برای رد كردن اجابت دعا!...فال...فكر ...یا هر چیزی مثل این ها
مثلا یه فالگیر كه خیلی ها بهش اعتقاد دارن میاد حدود بیست تا وقایع رو پشت سر هم ردیف میكنه به خاطر زیاد بودن آیتم ها شاید ده تاش هم اتفاق بیفته...ولی كسی نیست كه بیاد یه اتفاق و با جزئیات بیان كنه
بارون اومدن یه اتفاق طبیعیه حالا هزار بار همین جوری اتفاق میفته یك بار هم با درخواست ما درسته این چیز عجیبی نیست و اتفاقات مثل این
ولی هفتاد هشتاد درصد خواب های ما یك سری تصاویر و اتفاقات در هم و آشفتست كه اگه بعد از بیدار شدن بهش فكر كنی بیشترش به نظرت احمقانه میاد...داستان و موضوع منسجمی نداره...مكان و زمان ثابتی نداره بیشتر شبیه یه فیلمه كه صحنه های مختلف تو زمان ها و مكان های مختلف دیده میشه
ولی این جور خواب ها ماهیتی كاملا متفاوت دارند...وقایع رو كاملا تجربه میكنی از اتفاقات تو زمان و مكانی كه در آنجا نیستی اطلاع نداری برای رفتن از یك مكان به مكان دیگر راه طی میكنی
فرق دیگه ای كه با فال دعا و یا همچین چیزهایی داره جزئیاته
خوابهایی که درست میایند:
به تناسخ اعتقاد دارید؟
Mehrbod نوشته:patrick نوشته:Mehrbod نوشته:patrick نوشته: نمیدونم چرا ولی بعضی وقت ها فکر میکنم که وجود دارهبهترین نگره این است:
چون واقعا بعضی از صحنه هارو عینا قبلا دیدم و هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کجا و چطوری
حس میکنم منی که جز آیینه خودم و نمیبینم بعد از مرگ هم یه جوری باید وجود داشته باشم.
حس deja vu یا این حس که پیشتر در چنین جایی بودهایم یا چنین چیزی را دیدهایم و ... از پردازش همراستای (parallel processing) مغز میاید.
زمانیکه یک بخش از مغز زودتر یک چیزی را پردازش کرده و به ویر (حافظه) میسپرد، اگر با چند دَم کوچک درنگ (تایر) بخش دیگر مغز از این ویر آگاهیده
شود، از آنجاییکه با درنگ پردازش نموده پس این داده در حقیقت از "آینده" به این بخش از مغز رسیده و آنرا نیز همینگونه میآزندد (تفسیر میکند).
در آزمایشهایی که انجام دادهاند این حس را بساختگی (artificially) در مغز پدید آوردهاند و
چنانکه میبینید، هیچ جادویی در آن نیست و پیوندی هم به موهومات باززایس (تناسخ) و .. ندارد.
اگر خواستید شمار این حسها را افزایش دهید:
کمخوابی
خستگی
گرسنگی
هر سه کمک میکنند که هر اندازه که دلتان خواست از این حسهای deja vu بگیرید
چه باحال و جالب
پس رویای صادقه هم یه جورایی به این مربوط میشه؟!
بخشی از رویاهای صادقه آری.
ولی بخش بزرگ دیگر وابسته به آمار است. با یک افمارش رویهای (حساب و کتاب سطحی) مانند زیر میتوان آنرا نگریست.
هر شب میانگین بگوییم شما ده خواب میبینید - گاه یکی بیشتر به یاد نمیماند، پس در یک ماه شما ≈300 خواب میبینید.
اگر بگوییم هر خواب نیز دستکم دستکم درباره 100 چیز گوناگون میآگاهاند: جایی که در خواب بودهاید، سخنانی که گفتهاید، کسانی که دیدهاید و ..
پس روی هم رفته میشود اینکه شما در یک ماه درباره 30,000≈ هزار چیز گوناگون خواب دیدهاید.
از سوی دیگر، خوابهایی هم که شما میبینید درباره بهرام و نپتون و کهکشان راه شیری که نیستند! درباره زندگی
روزانه خودتان و خواست و آروزهایی هست که در سر میپرورانید؛ به گفته دیگر: در خواب مغز شما میکوشد آینده را پیشبینی کند.
پس اکنون از میان این 30,000 خوابی که همگی در راستای کارهای روزانه بوده و از پس کوشش مغز
در راستای پیشبینی آینده برآمدهاند، یکی دو تایش هم در ماه نزدیک به واقعیت درآمده و میشوند "رویای صادقه"!
این کجایش شگفتانگیز یا impressive است؟
.Unexpected places give you unexpected returns