12-23-2012, 09:44 AM
Angela نوشته: حکومت قاجار که هیچ نکته مثبتی نداشته و دوره سقوط و انحطاط ایران در همه ابعاد فرهنگی, اقتصادی و سیاسی است, کتابهای درسی تنها گوشه ای از این انحطاط رو نشون دادندمن رای دادم که قاجار بدتر بوده و حوصله دفاع از نگرم رو ندارم، چون اندیشم بر این هست که این از بدیهیات هست.
جمهوری اسلامی هم در سیاه نشون دادن این دوره زیاده روی نکرده و اتفاقا با قاجاریها مهربونتر بودن به نسبت مثلا پهلوی...
اما گذشته از اینها چطور اینجا همه دارن می گن قاجار بهتره ولی نتیجه نظر سنجی 3-1 به نفع جمهوری اسلامیه؟! کم کم دارم فکر می کنم امدادهای غیبی به کمک جمهوری اسلامی شتافتند!
شاید مثل این میمونه که بگیم، نیوتون بهره یا انشتین ..... پرسش بنگرم زیاد منطقی نیست! رو چه حسابی این دوتا رو با هم بسنجیم آخه؟
و اینکه بگیم قاجار با توجه به دوره خودش بهتر بوده، یه جورایی بنگرم درست نیست. چرا که ایران در دوره ج.ا متفاوت هست با ایران در دوره قاجار، پس من نمیتونم ج.ا رو با "قاجار با توجه به دوره خودش" بسنجم و به این برسم که قاجار بهتر بوده!
اگه در گذر زمان یک اپسیلون هم پیشرفت داشته باشیم، پس چیز جدیدتر بهتره...و ج.ا هم از قاجار بهتره.