12-21-2012, 10:18 PM
اولا بنظر من این مقایسه از اول مشکل داشت یجورایی. ولی میشود یک مقایسه همینجوری انجام داد.
اینکه ضربه ای که قاجارها به ایران زدند بزرگتر از ج. ا. بود دلیل بر بدتر بودنش نیست، مگر اینکه بخواهیم مقایسه مطلق بکنیم. که اونوقت مثلا میشه تعداد بیشتر مدرسه ها رو هم دلیل بر برتری ج. ا. دانست! شما نشون بدید که به نسبت امکانات و کاستی های موجود در هر دو دوره، قاجارها بدتر عمل کرده اند. من میپذیرم.
پادشاهان قاجار فقط به فکر خودشان بوده اند ولی ایدئولوژی خاصی هم نداشته اند مثل ج. ا. . بنظرم اینکه به فکر حرمسرا باشی بهتره تا بفکر اعدام و سرکوب مردم باشی.
iranbanoo نوشته: این یک تحلیل خیلی ساده است.زمان قاجار مصادف بوده با انقلاب صنعتی ای که در اروپا رخ میداد.
پادشهان ابله میدیدند که چه تغییراتی در دنیا رخ میدهد اما کوچکترین حرکتی در همسو سازی ایران با آنان نکردند.
در اروپا دانه ها اشته شده ثمر میداد در حالی که پادشاهان قاجار به فکر حرمسرای خود بودند.میگویند از فتحعلی شاه(اگر اشتباه نکنم)270 فرزند مانده بود که همگی ادعای سلطنت داشتند.دقیقا در زمانی که داروین و اسپنسر و مالتوس از انتخاب اصلح میگفتند !!!
ضربه ای که قاجار به ایران زد را هیچ کس نزد
اینکه ضربه ای که قاجارها به ایران زدند بزرگتر از ج. ا. بود دلیل بر بدتر بودنش نیست، مگر اینکه بخواهیم مقایسه مطلق بکنیم. که اونوقت مثلا میشه تعداد بیشتر مدرسه ها رو هم دلیل بر برتری ج. ا. دانست! شما نشون بدید که به نسبت امکانات و کاستی های موجود در هر دو دوره، قاجارها بدتر عمل کرده اند. من میپذیرم.
پادشاهان قاجار فقط به فکر خودشان بوده اند ولی ایدئولوژی خاصی هم نداشته اند مثل ج. ا. . بنظرم اینکه به فکر حرمسرا باشی بهتره تا بفکر اعدام و سرکوب مردم باشی.