10-12-2010, 01:28 AM
admin نوشته: زحمتش پای شما
من روی یک نگارش پارسی و شفافشده آن در زمان آزادم دارم کار میکنم, نگارش پایانی آن را اینجا خواهم آورد. [color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:28 am ---------- ارسال قبلی در 01:21 am ----------
[/color]
kourosh_bikhoda نوشته: بپرسید توضیح بدیم.
سپاس!
- مغالطات صوری: صوری؟
- عدم تکرار حد وسط: تکرار نشدن حد وسط به طور کامل و دقیق: یک نمونه؟
- مغالطه وضع تالی: در یک قضیه شرطی، با فرض تالی، تحقق مقدم را نتیجه گرفتن: تالی؟ یک نمونه؟
- مغالطه رفع مقدم: ئر یگ قضیه شرطی، با رفع مقدم، وضع تالی را نتیجه گرفتن: نمونه؟
- مغالطه مقدمات منفی: نتیجهگیری از قیاسی با مقدمتین سالبه.: نمونه؟
- مغالطه افراد غیرموجود: از قضایای کلی، نتیجه جزئی گرفتن: نمونه؟
- ایهام انعکاس: برای موجبه کلیه، عکس کلیه و برای سالبه جزئیه، عکس قائل بودن: نمونه؟
- سوء تألیف: تعمیم یافته بودن حدی موضوع یا محمول در نتیجه، بدون تعمیم آن در مقدمات قیاس و نیز استنتاج از قیاسی که حد وسط آن در هیچ یک از دو مقدمه تعمیمیافته نیست: نمونه؟
- مغالطه فصل امر: استفاده از قیاس استثنایی منفصله در حالی که قضیه شرطیه منفصله، حقیقیه یا مانعةالخلو نیست.: بازگردان + نمونه؟
- ذوالحدین جعلی: میان مقدم و تالی قضایای شرطی، رابطهای وجود ندارد و یا قضیه فصلی، حقیقی نیست: نمونه؟
- خلط نسبت: استفاده از نسبتهای غیرمتقارن و غیرمتعدی به عنوان نسبتهای متقارن و متعدی: نمونه؟
- مغالطه تجسم: فرض و گمان یک جسم عینی و خارجی به ازای هر یک از الفاظ و کلمات: نمونه؟
- اهمال سور:عدم ذکر سور قضیه و تلقی آن به عنوان قضیهای کلی: بازگردان + نمونه؟