11-30-2012, 08:24 PM
David Hume نوشته: من مدیر این تالار هستم و تصمیم من این هست که هیچ پستی از اینجا جدا نمیشود ، مگر اینکه صاحب تارنما تصمیم بگیرد آن را جدا کند ، مهربد گرامی لطفا از قلدر بازی نیز بپرهیزید.:e420:
شما تنها یک گرداننده هستید، گرداننده نه چندانی خوبی هم هستید، چون یکبار با سوء استفاده جستارها را از بیخ و بن پاک کردید و این چند
روزه هم از روی کینهتوزی با من، هر جا که دستتان میرسد با سر به میان میپرید، که مایهی سرگرمی و خوش خوشان شدنِ من است
گردانندگان بهتری از شما چون راسل و آنارشی و میلاد و ... هستند که اگر سخن مرا درست و بحق دیدند جابهجا میکنند، ندیدند هم نمیکنند.
David Hume نوشته: در ضمن مثلا اگر انگ زدن به شما مربوط به این جستار نمیشود ، ۳۰-۴۰ موضوع مختلف که هیچ ربطی به هم هم ندارند چرا نباید جدا بشوند؟
برای آنکه انگِ سوء استفاده از مدیریت پیوندی به پاتوق ندارد. ایشان میگویند من از ابزار گردانندگی سوء استفاده کردهام، آیا تیم گردانندگان
نباید ادعای ایشان را بررسی کرده و اگر درست بود، مرا پادافره داده و اگر نبود، به ایشان و دیگر کاربران بگویند که خیر، چنین چیزی نبوده؟
اگر من سوء استفاده کرده بودم، شما میخواهید همینجور بگذارید اعتراض میان یک خروار پیک ناوابسته در پاتوق مانده و آب از آب تکان نخورد!؟
برای همینها است میگویم گرداننده ناشایستی هستید دیگر ...
.Unexpected places give you unexpected returns