11-30-2012, 07:49 PM
Alice نوشته: من کی گفتم پُست هایم را شما پاک کردید ؟ گفتم پُستهای خودتان را زدوید ! پُستهای خودم را "خودم" زدودم !
چرا ؟ برای اینکه پیک های من پاسخ به یاوه های شما بود و چنانکه شما برای نیکنمایی پُست هایتان را زدودید ؛
خواننده گمان می بَرَد که پیک های من دری وری است و پیوندی با گفتار شما ندارد ! ( پس سخن بیجا در دهان من
نگذارید که پُست های من را "دیگری" پاک کرد و به گمانتان بخواهید چهره ام را مانند خودتان خراب کنید )
آری، پیکهای پاسخ من به شما ارزش چندانی به جستار نیافزوده و آنرا بیخود سنگین کرده بودند.
پستهای من نیز در راستای کمک کردن و درآوردن راهکار برای شما بود، نه اینکه
بخواهم در برابر آماجم به شما پاسخگو بوده یا بازخواست بشم، ایندو خود دو چیز گوناگون هستند:
1- کمک به کسی برای هماندیشی و راهکاریابی
2- پاسخگویی در برابر کردار و آماج (هدف)های خود
2- پاسخگویی در برابر کردار و آماج (هدف)های خود
چرا این برداشت را داشتم؟ چون در پیام نهانی گفته بودید که مرا «استاد» خود میبینید و از اینرو،
من بر این پنداشت نادرست رفته بودم که دارم در راستای یکمی، به شما برای آماج مشترکان "کمک" میکنم.
اکنون که دریافتم میخواستید مرا "بازخواست" کنید، پاسخ درخورتان را دادم:خوارزم زدایش کارواژگان آموده + ساخت کارواژه
چنانکه میبینیم هم بجای نقد، به ننه من غریبم بازی افتادهاید :402:
Alice نوشته: نخست پیش از هرچیز از سروران این تارنما میخواهم به این کاربر شیوه رفتار با یک بانو را بیاموزند ؛
ببخشید!؟ تا دیروز که میگفتید زن و مرد برابر هستند، به شیوه رفتار که رسید بانوان «برابرتر» شدند؟
Alice نوشته: دو اینکه گمان کردی
می توانی هر کشکی را با نام "پالایش زبان" به خورد هموندان اینجا بدهی ؟ نه من مچت را می گیرم ؛
آفرین، من نمیدانستم شما میخواهید مچگیری کنید، اگر نه بجای راهنمایی و کمک به رویکردیابی، همان آغاز به شما پاسخ فراخور (خوارزم زدایش کارواژگان آموده + ساخت کارواژه) میدادم.
Mehrbod نوشته: جو ندهید، من پیکهای خودم را پاک کردم، چون بجای راهنمایی گویا داشتم برای کمک کردن بازخواست میشدم و نمیدانستم.
سپاس از اینکه از آماجتان پردهبرداری کردید
Alice نوشته: سه اینکه هوده
(حق) نداری پیک های خودت را بزدایی ؛ چنانکه بالاتر گفتم پیک های من در پاسخ به گفتار شما بود !
پیکهای شما که از من quote کردهاند، چه نیازی به پست من هست؟ من با زدایش پیکهای خودم بی آنکه دست به به ابزار گردانندگی بزنم جُستار را سبک کردم.
اینکه هوده (حق) چه کارهایی داریم یا نداریم هم در قانونهای تارنما آمده، اگر نخواندهاید دوباره بخوانید!
Alice نوشته: چهار اینکه باز هم
نمیگذارم ماست مالی کنی ؛ با این روش برساخته ی کشکتان n کارواژه دیگر را می شود آموده دانست ! (تازه جدای اینکه
هنوز در کران نمایی کارواژه آمایشی دست و پا میزنید و ما اینجا به شما آسانگیری میکنیم و از کران نمایی (تعریف) می گذریم)
اکنون تو به من بگو ؛ هنگامیکه کارواژه «سخنیدن» را روا میدانی ؛ "زمین خوردن" آیا آمایشی است یا نه ؟ ( امید دارم هوش
کنی که این دو عیناً مانند یکدیگرند ) و اینکه «آب دریا در گاه ِ توفان، بالا می آید» ، "بالا آمدن" آموده است یا نه ؟
آفرین، مگر من گفتم بگذارید من چیزی را ماستمالی کنم؟ اگر پاسخ درخوری در راستای زدایش کارواژگان آموده و دستگاه کارواژه سازی ما دارید، بجای ننه من غریبم و به مهربد شیوه رفتار با بانو بدهید و ... بفرمایید اینجا بدهید: خوارزم زدایش کارواژگان آموده + ساخت کارواژه
اگرنه که همان زبان به کام گرفته و خاموش بمانید
Alice نوشته: اینکه من دو روز دیرتر پیک هایم را میزدایم ؛ به شما چه پیوندی دارد ؟ چه کاره اید که به من گوشزد میکنید ؟
من چنانکه میبینید در این تارنما گرداننده (مدیر) هستم و قانونهای این تارنما نیز با هماندیشی میان گردانندگان که من یکی از آنها باشم بدست آمدهاند.
برای نمونه، همینکه برخی مانند شما پیکهایشان را پس از چند روز میتوانند پاک کنند مایهی آزردگی برخی گردانندگان بوده و چند باری سخن از برداشتن این توانایی شده، ولی من در راستای هر چه آزادتر بودن فضای اینجا از این حقوق کاربران تا واپسین سنگر دفاع کرده و نگذاشتهام این رفتار نابهنجار برخی کاربران مایهی قانونسازیهای بیجا و در بند کننده باشد.
کاربران اینجا آزاداند پیکهای خودشان را تا یک ماه پاک نموده یا ویرایش نمایند، چراکه در راستای فلسفهی ما که آزادترین سخنگاه پارسی و ایران باشیم میرود.
فراموش نشود که شما میتوانید همه نوشتههای این انجمن را نیز هرگاه که دوست داشتید دانلود کنید:
کد:
http://daftarche.com/export
پ.ن.
از گردانندگان دیگر هم خواهش میکنم این پیکهای ناوابسته به پاتوق را به جُستار فراخور جابهجا کنند.
.Unexpected places give you unexpected returns