11-01-2010, 12:44 PM
Şanlı SƏHƏND نوشته: باسلام خدمت تمام دوستان
به نظر اینجانب بزرگترین مشکل در سرزمین ما این است که موقعی که سخنی رانده میشود به عوض اینکه بحثهایی علمی در راستای روشتر شدن موضوع نماییم همه در مقابل آن جبهه میگیریم و نویسنده ونوشته هایش را تا حد توان میکوبیم .
برادران آیا با حرکتهایی این چنین میتوان کاری از پیش برد یا بر دشمنیها بیش از پیش دامن زده میشود ؟؟
اولا یا باید وارد بحث نشد و برای مطلب شخصی نظر ننوشت یا اگر برای مطلب کسی نظری نوشته میشود باید با رعایت ادب همراه باشد و بدون غرض ورزی چراکه هر شخن مستند اگر هم به ضررمان باشد حقیقت است و نباید در مقابل حقیقت جبهه گرفت تا مسایلی برایمان روشن شده و بر علممان افزوده شود تا در راه اعتلای روز افزون ملتمان به کار گیریم
موردی که در بحث ها در سرزمین ما دیده میشود متاسفانه تلاش برای رو کم کردن است ذقیقا به همین دلیل است که در همیشه در جا میزنیم چون توان قبول سخنی خلاف عقید خویش را نداریم و نمیتوانیم سخنهای تازه را قبول کنیم البته نمیدانم در مقابل حرفهای من چه عکس العملهایی نشان داده خواهد شد.
اما به طور کلی هدف من از این سخن ها دعوت به سوی علمی تر بحث کردن است نه چیز دیگر که امید است به دور از از هر گونه تعصب خسک که باعث جهالت است دوستانه ودر محیطی علمی تبادل اطلاعات نماییم
با تشکر
اگر نصایحتون به پایان رسید میتونید اون دو لینکی که به عنوان منبع معرفی کردم رو مطالعه کنید و تکلیفشون رو روشن کنید تا یکی یکی برسیم به بقیه اش.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی