11-20-2012, 03:07 PM
undead_knight نوشته: این توی لیست انتظار کتاب های شک گرایانم بود،هنوز وقت نکردم بخونش:)
make time!
زمان بساز گرامی!!
Ouroboros نوشته: موضوعی بسیار جالب به نظر میرسد و به راستی من تاکنون هرگز به آن نیاندیشیده بودم، و حتی در خود توان تصور چیز پادشکننده را نمییابم!
در نگاه اول به نگر رویکردی دیالکتیک به جهان تجارت سرمایهداری میآید.. باید بیشتر دربارهی آن خواند..
آری، نسیم طالب یکی از برگزیدگان بزرگ همدوره ماست که شوربختانه در اِسپاش پارسیزبان در گمانمی بدی به سر میبرد. من نمیدانم انیرانیها از ما باهوشتر
شدهاند یا ما بدجور درجا میزنیم، چراکه درسته که ایدهها و نگرههای خوب خودبهخود جا نمیافتند، ولی این نگره «سیاهقوی» شانسی یا هر
جور دیگری در سراسر جهان سروسدا به پا کرده و هتا پایین میتوانید گفتگوهای چندباره نخست وزیر انگلیس «دیوید کامرون» با
نسیم را ببینید که میکوشند این پندارهی پادشکنندگی را در زیرساختارهای همبودین/سیاسی کشورهایشان پیریزی کنند:
YouTube - David Cameron in conversation with Nassim Taleb
آنگاه همه چیزی که من روی گوگل پارسی درباره «نسیم نیکولاس طالب» یافتم یکی دادن فَـرنام بسیار نابخردانه "پیشگو(=oracle!)" بجای "پیشبین(=forecaster)"
به وی بود، گویا پسرفت زبانی ما را خرفت کرده باشد که دگرسانی میان پیشگویی (prophecy) و پیشبینی (prediction) را هم دیگر نمیدانیم:
دستکم آن اندازه خوشبخت هستیم که عربها به او میگویند «نیقولا» و ما «نیکولاس»، که میتوانیم برآیههای (نتیجههای) گوگل را جداسازیم!
و درباره پادشکنندگی هم چنانکه بالا نگارگان را گذاشتم، هیچ برآیهای نیست، مگر همین جُستار که کم کم دارد درون برآیگان میشود!
.Unexpected places give you unexpected returns