11-17-2012, 09:05 PM
sonixax نوشته: اینکه از من انتظار داشته باشید نام دستگاه و یحتمل شماره سریال و مدلش را به شما بگویم انتظار بیجاییست ! اگر من نام و مدل دستگاه را میدانستم خودم کشاورز میشدم !
ولی تمام محصولات کشاورزی از دید ناظرین و ماشینها رد میشوند (سوای سایز و اندازه و ...) تمام محصولات اسکن میشوند و اگر داخلشان حشره ای دیده شود و یا محصول از حالت طبیعی خارج باشد از خط تولید کنار زده میشود .
دست آخر هم با تاباندن اشعه گاما سعی میشود حشرات و یا باکتریهای موجود درشون رو نابود کنند . این یک روال طبیعی در دستچین کردن محصولات هست .
حتا گوشت قرمز هم به صورت دانه دانه برسی نمیشود و بخشی از تولید یک روز یک کشتارگاه به عنوان نمونه به آزمایشگاه برده میشود . نتیجه این میشود که ممکن است که در میان گوشتهای بسته بندی شده (که در ایران تا همین چند سال پیش خبری ازشان نبود) گاهی محصولات خراب هم دیده میشود .
یا مثلن در مورد تخم مرغ ! شما که فکر نمیکنید ناظران ایستاده اند و تخم مرغها را دانه دانه بررسی میکنند و اجازه ورودشون به بازار مصرفی رو میدند ؟
در مورد محصولات آلوده (هویج نه و خیار و کاهو و گوجه) اشتباه به خاطر عدم تاباندن اشعه گاما در مرحله آخر بود (همان اشتباه کوچکی که گفتم).
اینکه گوشت بیشتر مستعد فاسد شدن است تا گیاه هم یک مساله طبیعی است چون اون گوشت دیگه زنده نیست و سیستم دفاعی ای هم در کار نیست .
خب اگر اینطور هست در مورد گیاهان سیستم بسیار معقول و خوبیه . شکی درش نیست ...
در مورد کشتارگاه در ایران اینطوری که میگید نیست . بعیده خیلی بعیده در هیچ جای دنیا هم انقدر ساده با موضوع برخورد بشه. دست کم در ایران اشخاصی به عنوان مسئول فنی کشتارگاه داریم که اینا دامپزشک یا تکنسین دامپزشکی هستند و میان لاشه رو کاملا بررسی می کنند که تومور یا انگل یا علائمی از آلودگی های مختلف نداشته باشه بعد یک مهر می خوره روش که مجوز حمله ی محصول به بازاره بعد اینا بسته بندی میشه و به هر حال به فروش میرسه .اما کنترل لاشه جزو وظایف سفت و سختشونه اگه کسی نکنه اون دیگه از بی شرفی و بی وجدانی خودشه چه بسا دیده شده بسیاری از موارد که نظارت ها به درد نخور هستند . تو خود آمریکا هم من می دونم که از این موارد به شکل دیگری زیاده و شکایت هایی هم هر از چند گاهی انجام میگیره و میکشن این شرکتا رو دادگاه. برای مثال یک مدت یکسری می گفتن بعضی از کشتارگاه ها گاو ها بدنشون آلوده به مدفوع میشه به علت اینکه عبور می کردن از کنار تپه های مدفوع و در خط تولید به دلیل سرعت بالا امکان شستشوی تک تک این ها نبود و پوستشون آلوده بود وقتی سر می بریدن تمام گوشت آلوده میشد و بعد همونطوری می رفت تو پکیج یا مثلا به دلیل خوردن ذرت بیش از حد E.Coli بالا میرفت و باعث کشته شدن یک کودک شد در آمریکا به دلیل مصرف همبرگر که والدینش شکایت کردن و البته به نتیجه هم نرسید به دلیل گردن کلفت بودن اون صنعت عظیم . حالا به هر حال این موارد زیاد و متنوعه و به خاطر همینم بحث بهداشت مواد غذایی مصرف میشه که البته در مورد محصولات دامی وضع بسیار بسیار خاص تر و شرایط کنترل سختگیرانه تره و با دستگاه قابل حل نیست . گاهی باید کل لاشه ها از بین بره ... بحث بیماری های قابل انتقال مطرحه ... خیلی اوقات امکان بررسی کل لاشه به دلیل سرعت و فکتور های دیگه نیست و خلاصه امکان آلودگی لاشه ها و مواد حیوانی بالاست حتی مثلا سالمونلا اگر باشه در یک تخم مرغ ، تا پوست تخم مرغ هم نفوذ می کنه به خاطر همینم می گن باید به خوبی جوشانده بشه . و تعداد بیماری های قابل انتقال هم کم نیست مثلا شما میزان شیوع تب برفکی یا انواع اینفوانزا یا تب مالت یا BSE , ... رو مقایسه کنید با بیماری ها و سطح مرگ و میر ناشی از بیماری ها یا آلودگی گیاهان . تو پرانتز شنیده ها حاکی از این هست که بحث واکسیناسیون دام ها و نظارت ها در بعضی از دامداری ها و مرغداری ها ایران به اون صورت جدی گرفته نمیشه.