11-16-2012, 07:00 PM
yahoo نوشته: اتفاقا با خوردن سیب و خیار و کاهو هم انرژی لازم رو دریافت می کنید چه بسا بسیار داریم گیاهخواران ورزشکار که از منابع گوشتی هم استفاده نمی کنند . کافیه سرچ کنید و ببینید . اگه نتونستید بفرمایید تا خودم قرار بدم با توضیح.نازنین شما تشیف ببرید میزان کالری موجود در کاهو و خیار را نگاه کنید جک نگویید،آن حیوانات ورزشکار(؟) ببینید روزانه چند ساعت را مشغول خوردن هستند در شبانه روز،البته برای شما که علاقه به هیپی بازی و مام طبیعت و اینها دارید و جنسهایی هم که میزنید ماشالاسپاگتی ظاهرا خوب است و فکر میکنید غاز نشینی و اینها چیز خیلی رمانتیکیست مشخص است که مشکلی با نصف روز را صرف غذا خوردن کردن هم ندارید و اصلا انسان به درگاه طبیعت گناه کرده مغزش هم بزرگ شده برویم از شرش خلاص شویم که به دار و درخت آسیبی نرسد !!
yahoo نوشته: شما مثل اینکه توجه ندارید به مطالبی که ارائه میشه و فقط کامنت مینویسید بعدشم می زنید تو صحرای کربلا . بنده عرض کردم سبزیجات و میوه ها هر چه فایبر بالاتر => هضم سریعتر و راحتتر ! البته نیاز به توضیح و دانش بالایی نداره که وقتی سبزیجات پخته میشن فایبرشون کمتر میشه و قاعدتا اون الگویی که ذکر شد هم کمتر میشه . حالا مثل اینکه گفته ی من زیادی پیچیده بوده (؟) یا شاید شما نخواستید بخونیدش به دلایل خودتون .این اصل پست است:
yahoo نوشته: این مطلب صحیح نیست . زیرا زمانی که گوشت مصرف می کنید به دلیل فشردگی و میزان بالای چربی و پروتئین و املاح که البته بعضا بیش از حد نیاز بدنه ، دستگاه گوارش به مراتب باید تلاش بیشتری بکنه برای جدا کردن این مواد و تجزیه به اجزای سازندشون و بعد جذب . در نهایت هم به دلیل اینکه دستگاه گوارش انسان برای این سیستم غذایی فعلی بشر و همبرگر و کباب خوری طراحی نشده ، اون گوشت تا بخواد دفع بشه چند روز طول می کشه و گندیده میشه در دستگاه گوارش همین موجب ایجاد سرطان ها و اختلال های مختلف میشه در دستگاه گوارش. دستگاه گوارش مثل موتور یک تویوتا لندکروزر وی 8 نیست که بشه با فرمول های فیزیک و مثلا صرفا با اشاره به چگالی و این ها در موردش صحبت کرد و بسیار پیچیده تر از این حرف هاستخودتان مثال آوردید برای بی ارتباط نشان دادن مساله مهمی مثل چگالی انرژی،بعد که دیدی ناجور شد حالا ما را متهم میکنید که ما مثال خودرو و تویوتا را آورده ایم وسط تازه،حالا بسلامتی منتظر نورسیده 5 ام هستید زیر حرفی که زده اید افتاده اید به عوض کردن حرف خودتان،بعد هم شما چرا از تویاتا و چنین چیزهای بد بد مثال میزنید که اینگونه شود،از اسب و قاطر و اینها بیشتر جنگ طلبانه و اخ هستند نباید سراغشان رفت که ارواح طبیعت از ما دلخور میشوند
yahoo نوشته: در مرحله ی بعد لطف بفرمایید انسان رو با گودزیلا و اژدها و گاو و بز و نهنگ مقایسه نکنید که لا اقل قابل استناد باشه حرفتون. انسان انسانه با فیزیالوژی خودش و سیستم بدن خاص خودش . ببر ببره ، گاو و مرال و غزال هم هر کدوم جدا هستند و قابل قیاس نیست یک حیوان علفخوار نشخوار کننده با انسان ! اون چهار تا معده داره !!! چه ربطی داره که گاو نشخوار میکنه پس انسان گیاهخوار هم هضمش طولانی تره ؟ این از اون حرفا بودا ! لطفا با مثال های انسانی جلو بریم که بتونیم روش بحث کنیم . مثال از ماشین و اینا هم نباشه ترجیحا بهتره . ورک شاپ تیونینگ و نصب توربو چارجر و آموزش مباحث مکانیک سیالات و اینا نیستش که. بدن انسانه با یک مکانیزم بسیار پیچیده و غیر قابل مقایسه با هیچ ماشینی .آقا جان بخودتان رحم کنید،اینقدر غلط و مهمل دست ما ندهید سوژه کنیم،شیر را مثال زدیم که پستاندار است و چندان قوم و خویش دوری نیست.برای مقایسه بازده گوشتخواری و گیاهخواری باید برویم میان گیاهخواران و گوشتخواران صرف مقایسه کنیم،در همان انسان هم ببینید در جاهایی که در زمان محدود مصرف غذا نیاز به مصرف انرژی زیاد هست به انسانها و اینها کاهو و خیار میدهند یا مثلا شکلات استفاده میشود که در آن مواد حیوانی استفاده شده و تازه انسانها کارهای بدبد و غیر طبیعی فرآوری هم روی آن انجام داده اند.
yahoo نوشته: احتمالا اگه انسان ها حیوانات رو اهلی نمی کردند و احتمالا اگه انسان ها جنگل زدایی نمی کردند و انسان ها احتمالا اگر شکار بیرویه نمی کردند و پدرانمون اگر هاگومبا هاگومبا نمی گفتند و شکم حیوانات رو سفره نمی کردند ، الان وضع کره ی زمین و تنوع زیستی این نبود . احتمالا ! البته احتمالا ! شاید اون زمان مجبور بودن ! اما احتمالا ! انسان امروز اصلا مجبور نیست گوشت بخوره و سرطان بگیره و سالانه بیلیون ها دلار فقط تو آمریکا صرف هزینه ی بیماری های قلبی بشه ! منم قبلا هم عرض کردم با احتمالات 50 هزار سال قبل کاری ندارم و فقط در مورد گیاهخواری در سال 2013 می خوام روشنگری کنم در این تاپیک و اینکه گفته میشه برای سلامت بدن خوب نیست ! که صد البته تصور نادرستیه و مردود از نظر علمی.اینها علیت و علم هستند عزیزم،شما با این جک گفتنها که فرق بررسی علمی و قصه را نمیدانید برای ما تازه سخن از علم و شبه علم و اینها هم میزنی تازه
در ضمن در برخی انواع دیگر جانداران از جمله مروچه از این کارهای جنگطلبانه مانند کشاورزی میکنند،شما درباره مادر طبیعت قدری باید نصیحتشان کنید تا توجیه شوند از اینکارها نباید در طبیعت بکنند
Ants Are Experienced Fungus Farmers
yahoo نوشته: نظر شخصی جالبیه ! هر چند اتفاقا بنده هم بر این عقیده هستم که خوردن محصولات حیوانی با توجه به این وضعیت محیط زیست و کره ی زمین و با توجه به فقط و گرسنگی و با توجه به بحث سلامت انسان و با توجه به پایمال شدن حقوق حیوانات ، خردمندانه و مرتبط با دانش روز اکولوژی و پزشکی که نیست هیچ ، بلکه کاملا خودخواهانه و ضد صلح هم هست و تا زمانی که انسان چنین شیوه ای داره رنگ صلح رو نخواهد دید چون به زیر دست خودش داره ظلم می کنه . الان دوباره می گید خب گیاه هم جون داره . اما نه ! هر گیاهخوار سالانه چندصد متر مربع جنگل رو داره به طور غیر مستقیم نجات میده با نخوردن همون محصولات دامی و البته خود گاو و مرغ هم گیاه می خورند تا پروار بشن با درصد بسیار غیر عقلانی و بازدهی بسیار پایین. اینم نظر منه در مورد نظر شما.بله خود نظر شخص ِ من است دیگر،این سخنات مهمل را عزیزان هیپی زیاد دیده ام که میگویند وقتی با استدلال و فکت روبرو میشوند و چیزی برای گفتن ندارند میگویند نظرت خودت است انگار قرار است من نظر عمه اوباما را اینجا بزنم.خودخواهی و ضد وصلح بودن هم اگر معنیش درگیر نبودن در این هیپی بازی ها و جنگولک بازیهاست من با کمال میل قبول میکنم،شما میتوانید با بن لادن و جناب شیر و گرگ و باکتریهای کشنده و اینها در وسط جنگل بروید لاو بترکانید،روی من یکی و باقی انسانهای علاقمند به پاسداشت خرد و مغزشان حساب نکنید
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound