11-16-2012, 04:03 PM
yahoo نوشته:Mehrbod نوشته: تنها یک نکته کناری: همانگونه که گوشت جانور مرده (و چه زنده) تجزیه میشود، گیاه مرده (بریده شده) هم تجزیه میشود.
هر دو را هم چند روز بگذارید بگذرد بوی گند میدهند.
پس دستاویز چندان خوبی به احساس نیست.
در مورد بهداشت مواد غذایی مطلب فروانه همینقدر بدونید که ما کمیته ی بهداشت و بازرسی دائمی گوشت در کشور ها داریم اما آیا برای سیب زمینی پشندی هم بازرس میفرستن دونه دونه مهر میزنند تایید سلامت می کنند (دست کم من تا به حال ندیدم) ؟؟؟ یا مثلا برای خیار و هویج و سیب دونه دونه مهر سلامت میزنند و انقدر به اندازه ی گوشت خطر آلودگی دارند (البته گیاهان هم می تونند سبب بیماری بشند همون هویج هم می تونه شکی درش نیست اما ریسک کدوم بیشتره ؟) ؟؟؟ اما برای گوشت و تخم مرغ و لبنیات باید بازرسی دائمی باشه که البته متاسفانه در اکثر مواقع هم نحوه بازرسیشون به درد لای جرز دیوار می خوره و بس . در مورد مقایسه هم مخالفم با این صحبتتون . حتی گوشت تازه به خودی خود بوی گند میده اما یک عدد سیب رو شما وقتی می چینید و بو می کنید به هیچ عنوان شما رو یاد بوی بدی نمیندازه که از بازار ماهی فروش ها یا مرغ فروشی میاد . زمانی که یک تخم مرغ کف آشپزخانه می ریزه چه بویی میده ؟؟؟ آیا اگر ظرف حاوی پوره ی موز چپه بشه کف آشپزخانه هم همون بو رو میده ؟؟؟ اگه گوشت و مرغ و ماهی به اندازه ی میوه ها خوشبو بودند و واقعا غذای خوبی برای انسان بودند نیازی نبود که بوی نامناسب اون ها رو با کمک گیاهانی مثل سیر یا پیاز مخفی کنیم تا تازه قابل خوردن بشن.
پاسخها و پادپاسخهای خوبی نوشتید و دیگر دوستان دادند.
هر آینه، نمونهای که در بالا آوردید درست بِوارونه، نشان میدهد که گوشت
ارزش خوراکی بالاتری از گیاه دارد، به این آوند (دلیل) ساده که اگر نداشت زودتر نمیگندید!
یک چیز به خودی که نمیگندد، بایستی باکتریهایی آنجا باشند که در تجزیه و انرژی بیرون کشیدن سودمندی ببینند، پس
همینکه یک تکه گوشت بسیار زودتر از یک دانه سیب میگندد، خود نشان میدهد که رقابت بسیاری سنگینتری روی آن داریم.
باکتریها میتوانند همه چیز را "بخورند"، اگر نیاز باشد؛ چنانکه باکتری برای خوردن شیشه هم داریم: http://www.usc.edu/org/cosee-west/Nov30_...cteria.pdf
ولی در جاییکه انرژی فت و فراوانی مانند گوشت باشد، بِفرنود (منطقوار) باکتریهای شیشهخوار کمتری داریم تا گوشتخوار.
در کنار آن نفراموشید که گیاهان هم دوست ندارند دانههایشان گُوارده شود و بسیاری
از آنها سازوکار پدافندین (دفاعی) زهرزایی و .. نیز برای پیشگیری از خورده شدن دارند؛ اینجا اندکی به آن پرداخته بودیم: خوراک فرگشتیک
.Unexpected places give you unexpected returns