11-16-2012, 03:37 PM
yahoo نوشته: در مورد بهداشت مواد غذایی مطلب فروانه همینقدر بدونید که ما کمیته ی بهداشت و بازرسی دائمی گوشت در کشور ها داریم اما آیا برای سیب زمینی پشندی هم بازرس میفرستن دونه دونه مهر میزنند تایید سلامت می کنند (دست کم من تا به حال ندیدم) ؟؟؟ یا مثلا برای خیار و هویج و سیب دونه دونه مهر سلامت میزنند و انقدر به اندازه ی گوشت خطر آلودگی دارند (البته گیاهان هم می تونند سبب بیماری بشند همون هویج هم می تونه شکی درش نیست اما ریسک کدوم بیشتره ؟) ؟؟؟ اما برای گوشت و تخم مرغ و لبنیات باید بازرسی دائمی باشه که البته متاسفانه در اکثر مواقع هم نحوه بازرسیشون به درد لای جرز دیوار می خوره و بس . در مورد مقایسه هم مخالفم با این صحبتتون . حتی گوشت تازه به خودی خود بوی گند میده اما یک عدد سیب رو شما وقتی می چینید و بو می کنید به هیچ عنوان شما رو یاد بوی بدی نمیندازه که از بازار ماهی فروش ها یا مرغ فروشی میاد . زمانی که یک تخم مرغ کف آشپزخانه می ریزه چه بویی میده ؟؟؟ آیا اگر ظرف حاوی پوره ی موز چپه بشه کف آشپزخانه هم همون بو رو میده ؟؟؟ اگه گوشت و مرغ و ماهی به اندازه ی میوه ها خوشبو بودند و واقعا غذای خوبی برای انسان بودند نیازی نبود که بوی نامناسب اون ها رو با کمک گیاهانی مثل سیر یا پیاز مخفی کنیم تا تازه قابل خوردن بشن.چرا جناب یاهو در موتور خودرو هم باید احتراق صورت بگیرد و اکتان و نوع سوخت در بازده احتراق موثر است همینطور نیست که فقط چگالی انرژی مهم باید ولی چگالی انرژی هم بسیار مهم است،شما فقط سیب و خیار و کاهو و اینها بخورید صبح تا شب ببینید چقدر انرژی دریافت میکنید.
گوشت را هم میتوان طوری طبخ کرد که هضم بهینه تری داشته باشد،شما گویا فراموش میفرمایید که همان سبزیجات اگر بطور غیرطبیعی پخته نشوند چه میزان هضمشان سخت است و برخی از حیوانات گیاهخوار تقریبا تمام مدت روز را صرف خوردن کنند تا انرژی مورد نیازشان را تامین کنند در حالی که حیواناتی مانند شیر با یک شکار تا چندین روز از تعذیه بی نیاز هستند.
رژیم گیاخواری باید بزحمت با مراقبت سعی کند کاری را انجام دهد که رژیم همه چیزخواری براحتی میتواند انجام دهد.جدا از مساله اخلاقی پروش حیوانات و روش تهیه گوشت (که میتواند در چند دهه اینده براحتی تغییرات انقلابی کند و همه اینها براحتی بدون این کارها قابل بحث خردمندانه هستند) باقی مطالب (که اصل سخن شما هم در همان است) حرف چندانی برای گفتن ندارند.شما میانگارید که سبزیجات و اینها نوع طبیعی تغذیه انسان هستند اجداد ما هم اگر تغذیه غیرگیاهی داشته اند اشتباه میکرده اند،در حالی که چنین نیست،همانطور که دوستان پیشتر گفتند احتمالا بخش مهمی از رشد مغزی انسان مدیون همین نوع تغذیه است و اتفاقا گوشت منبع تغذیه بسیار ارزشمندی برای انسان بوده و این خود در فهم ما از اینکه سیستم گوارش انسان بر چه اساس فرگشت یافته و کار میکند هم موثر است و اتفاقا لذیذ بودن گوشت و سایر فرآورده های غیر گیاهی هم از دلایلش همین اهمیت آنها در رژیم اجداد انسان دارند،اینست که ما میتوانیم درباره چگونگی مصرف گوشت یا مواد لبنی میزان و نحوه تولیدشان خردمندانه بیاندیشیم و آنها را بهینه کنیم.گیاهخواری را هر کس دوست داشت میتواند انجام بدهد ولی لب نزدن به فرآورده های غیرگیاهی دلیل خردپذیری ندارد و تلاش برای نشان دادن غیر از آن ربط چندانی به خرد ندارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound