11-16-2012, 11:43 AM
Mehrbod نوشته: تنها یک نکته کناری: همانگونه که گوشت جانور مرده (و چه زنده) تجزیه میشود، گیاه مرده (بریده شده) هم تجزیه میشود.
هر دو را هم چند روز بگذارید بگذرد بوی گند میدهند.
پس دستاویز چندان خوبی به احساس نیست.
همچنین، گرمایش زمین چه پیوندی به گوشتخواری دارد!؟
در مورد بهداشت مواد غذایی مطلب فروانه همینقدر بدونید که ما کمیته ی بهداشت و بازرسی دائمی گوشت در کشور ها داریم اما آیا برای سیب زمینی پشندی هم بازرس میفرستن دونه دونه مهر میزنند تایید سلامت می کنند (دست کم من تا به حال ندیدم) ؟؟؟ یا مثلا برای خیار و هویج و سیب دونه دونه مهر سلامت میزنند و انقدر به اندازه ی گوشت خطر آلودگی دارند (البته گیاهان هم می تونند سبب بیماری بشند همون هویج هم می تونه شکی درش نیست اما ریسک کدوم بیشتره ؟) ؟؟؟ اما برای گوشت و تخم مرغ و لبنیات باید بازرسی دائمی باشه که البته متاسفانه در اکثر مواقع هم نحوه بازرسیشون به درد لای جرز دیوار می خوره و بس . در مورد مقایسه هم مخالفم با این صحبتتون . حتی گوشت تازه به خودی خود بوی گند میده اما یک عدد سیب رو شما وقتی می چینید و بو می کنید به هیچ عنوان شما رو یاد بوی بدی نمیندازه که از بازار ماهی فروش ها یا مرغ فروشی میاد . زمانی که یک تخم مرغ کف آشپزخانه می ریزه چه بویی میده ؟؟؟ آیا اگر ظرف حاوی پوره ی موز چپه بشه کف آشپزخانه هم همون بو رو میده ؟؟؟ اگه گوشت و مرغ و ماهی به اندازه ی میوه ها خوشبو بودند و واقعا غذای خوبی برای انسان بودند نیازی نبود که بوی نامناسب اون ها رو با کمک گیاهانی مثل سیر یا پیاز مخفی کنیم تا تازه قابل خوردن بشن.
اما در مورد گلوبال وارمینگ جدیدترین مقاله ی UNEP = UNITED NATIONS ENVIRONMENT PROGRAMME رو تقدیم می کنم و نمی دونم قبلا چه صحبت هایی شده در مورد این مسئله اینجا اگه لینک بدید که خوبه و منم می خونم ببینم نظر شما چیه اما این مقالات شوخی نیستند واقعیته و چون جدیدترینش رو در اختیار داشتم حیفم میاد که از مطالب دیگه استفاده کنم :
http://na.unep.net/geas/archive/pdfs/GEA...uction.pdf
و این مقاله ی خبری هم از یکی از بهترین دانشگاه های دنیا در آمریکا یعنی کورنل :
Cornell Science News: Livestock Production