11-15-2012, 11:02 PM
undead_knight نوشته: مسئله دیگه ای که اینجا وجود داره اینه که با وجود مهندسی زنتیک ما میتونیم در آینده نچندان دور ویژگی های گوشت(مثل طعم،ویتامین و چگالی انرژی) و... رو در گیاهان بوجود بیاریم،پس اگر به این سمت حرکت نکنیم میشه گفت چندان موجودات خردمندی نیستیم.
طعم رو که همین لان هم موفق شده ایم ، گونه از قارچها موسوم به صدفی هستند که به صورت طبیعی وجود نداشتند و خودمان با دستکاری های ژنتیکی تولید کرده ایم . اینها را میتوانید با افزودن مواد مختلف و کباب کردن درست به طعم هر کبابی که دوست دارید در بیاورید (دوستان گیاهخوار که میخواهند از طعم کبابهای گوشتی محروم نشوند میتوانند امتحان کنند) .
ولی از طرفی اخیرن تحقیقاتی در فرانسه نشان داده بود که موشهایی که خوراک اصلاح شده ی ژنتیکی مصرف میکردند دچار سرطانهایی بد فرم شده بودند . که در همینجا هم در باره شان صحبت کرده ایم . یعنی هنوز در راه رسیدن به فراورده های ژنتیکی سالم یک جای کارمان میلنگد .
به هر حال تولید بافتهای گوشتی در آزمایشگاه که هیچ تفاوتی با گوشت معمولی نداشته باشند راهکار خیلی خوبیست و اکنون هم تکنولوژیش در دسترس است ولی خیلی گران است .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری