11-10-2012, 11:26 PM
David Hume نوشته: به زور که نمیتوانیم کاری کنیم کسی طرفدار حقوق همجنس گرایان بشود و از آنها خوشش بیاید ، خوب متنفر باشند ، تا زمانی که تشویق به انجام ضرر فیزیکی و آزار رساندن نکردند بگذارید هرچه میخواهند بگویند فقط خودشان را بیشتر ابله جلوه میدهند ، ، ما هم به آنها میگوییم این تنفر نشانه ابله بودن و بیسوادی و فقر فرهنگی شما هست که از یک گروه بخاطر رنگ پوست یا گرایش جنسی تنفر دارید.
من تا اینجا تنها برای پدافندی از آزادی بیان و سخن دوستمان Reactor اینها را نوشتم، اگرنه نگرش شخصی من 180° میدگرد.
همجنسگرایان چنانکه پیشتر هم گفتم آدمهایی نرمخو و خوب هستند، هم پسرهای همجنسگرا سودمند هستند (تستسترون کمتر = رابطه بهتر) و هم
دخترهای همجنسگرا، چرا که دخترهایش بهترین دوستها میشوند (نبود پیچیدگیهای کشش جنسی (tension) که با دگرجنسگراها هست) و هم اینکه شانس آشنایی با دخترهای دگرجنسگرا را میافزایند.
از سوی دیگر، همجنسگرایان نمونه زنده هنجارشکنی همبودین هستند، که این یکی از خواستنیترین زابها برای من است و خود سودمندیهای بسیاری دارد، دم دستترین آن بالا بردن بُردباری و همسازش میان مردم.
کسانی که میفراگیرند که با چنین درسد اقلیتی با چنین گرایش دگرسانی سازش کنند، در بسیاری از زمینههای دیگر نیز خواه ناخواه پذیرششان بالا میرود.
اگر سد سال پیش آزادی زنان نمایانگر پیشرفتگی همبود بود، امروز آزادی همجنسگرایان بهترین نمایانگر آن است.
هرآینه، هیچکدام اینها فرنود اینکه اندیشه دیگران را مرزبندی کرده و بگوییم نمیتوانی میان چند آدم از گرایش خودت
درباره سکس با دختر سیاهپوست یا نپسندیدن سکس میان دو مرد سخن بگویی خود گونهای از فاشیسم است و ناپذیرفتنی.
.Unexpected places give you unexpected returns