11-06-2012, 08:48 AM
viviyan نوشته: امیرجان این ناسزاها رو معمولا کسایی که ادعای فهم و فرهنگ دارن بر زبانشون جاری نمیشه و یا زنان ولی تقبیح مردان با صفات زنانه چرا بدبختانه و برای همین این جستار رو من ایجاد کردم.
مخالفم، «صفات زنانه» البته که صفات پستی هستند، و نه فقط به اندازهی کافی مورد گیسخند قرار نمیگیرند، رفتهرفته به فرهنگ غالب هم بدل میشوند.. که مایهی ننگ است، و پیشتر دربارهی آن صحبت کردهام:
Ouroboros نوشته: من معتقدم آنچه تحت عنوان زنانگی تعریف می شود و مجموعه رفتارهای ِ مشخصی در آن قرار می گیرد، امروز تبدیل به سنجه های ِ عینی، بلامنازع محوری ِ جامعه ی ِ مدرن برای زندگی ِ سالم و طبیعی ِ اجتماعی شده است. احترام به بیان حقیقت، امن بودن به تفریح، سلامت به عیش، وفاداری به رضایتمندی، خانواده به فردیت و کودکان به بزرگسالان ترجیح داده می شوند. تمام آنچه روزی تحت عنوان ارزشهای زنانه ریشخند، ستایش، رد و یا تائید می شد، امروز تبدیل به ارزشهای ِ بدیهی و غیرقابل ِ چالش جوامع مدرن، از انواع تحت سلطه و منفعل مثل ایران تا گونه های پر شر و شور و دموکراتیک مثل فرانسه شده.
باید که بر پاد ِ زنانگی جنگید و تمام ارزشهای آن را به زیر کشید، پیش از آنکه نسل بشر بدل به مشتی جانور سربهزیر و فرمانبردار بشوند..
زنده باد زندگی!