10-22-2012, 10:59 AM
Nocturne نوشته: مشکل این است که این روش پیشبرد اهداف کاری و مالی کسانی که سالها روی یک پروژه کار کرده اند و سرمایه گذاری کرده اند را تضمین نمیکند، و به نگر من نمیتوان آینده ی شغلی یک کمپانی را به حس اخلاقمداری انسانهایی که از آن استفاده میکنند سپرد، به نگر من به جای اینکه یک محصول رو کامل دانلود کنیم اگر خوشمان آمد آن را بخریم بهتر است قبل از اینکه آن را بخریم نسخه ی تریال آن را دانلود کنیم یا برای فیلم و موسیقی مقداری از آن را بشنویم یا نظر بقیه ی در مورد آن را بخوانیم، و اینکه واقعا چه چیزی تضمین میکند که ما اگر خوشمان آمد از یک چیز دین خود را به آن ادا کنیم؟ کاش در این مورد یک تاپیک جدید زده میشد چون من هم واقعا در این مورد جواب قاطعی ندارم.
من به جرات میتوانم بگویم هیچ تضمینی وجود ندارد ! کما اینکه بسیاری از این پروژه های گروهی و رایگان و خلق دوست نابود شده اند رفته اند پی کارشان .
مثال بسیار نزدیک و محسوسش برای خود ما انجمن گفتگو بود - آن همه کاربر داشت - هنوز همه از آن یاد میکنند ولی زمانی که به مشکل مالی برخورد کرد همان استفاده کنندگان کلن اخلاقیات و ... یادشان رفت و کمکی بهش نکردند و جمع شد و از بین رفت فقط و فقط به خاطر مشکلات مالی !!!! . باز من وجدانم پیش خودم درگیر نیست که در آن زمان با توجه به بیکار بودنم در حد توانم یک کمکی کردم
این همه وقت ، انرژی ، پول صرف خلق چیزی کنی و بعد یک دهم آن چیزی که برایش مصرف کرده ای هم بر نگردد خواه نا خواه منجر به ورشکستگی و تعطیلی پروژه میشود . حتا پروژه های متن باز هم به خاطر کمبود منابع به نابودی کشانده شده اند . زیاد میشود مثال زد . مانند مامبو که فقط متن باز بودنش باعث شده یک جسدی ازش باقی بماند ولی خبری از توسعه و پیشرفت نیست !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری