11-25-2010, 10:02 PM
shinbet نوشته: افرادی که من موافق اعدام آنها هستم ، معمولان تمامی دوران زندان خودشون رو در انفرادی و یا با یک هم سلولی میگذرونند و از اونها هم کاری کشیده نمیشه. زندانبانها هم ساعتی بالای ۲۵-۳۰ دلار حقوق میگیرند که امنیت اینها رو حفظ کنند ، حال حقوق پلیس رو که حساب نکنید. بعد هم در غرب این نیست که طرف تا آخر عمر در زندان بمونه ، حبس ابدیها بعد ۲۰ سال میتونن تقاضای بخشش کنند و بیرون بیایند ، اگر باز دوباره به یک کودک تجاوز کردند که امار نشون میده اکثریت این افراد دوباره به جرم خود برمیگردند ، شما حاضرید مسئولیت رو قبول کنید؟ جدا از اینکه سالانه هزاران هزار دلار انگار به چاه ریخته میشه ، اکثریت قریب به اتفاق این افراد باز نیز مرتکب جرم میشوند ، دلایل زندان و سیستم مجازات نیز فقط پیشگیری از جرم نیست ، باید شما بدونید وقتی یک کاری انجام میدهید ، یک اتفاقی خواهد افتاد و مجازات میشوید ، من چسی روشن فکری هم بلد نیستم ، دلم بسوز واسه کسانی که به بچهها رحم نمیکنند یا کسی که با چکش سر زنش رو خرد کرده.
به هر حال کشتن این افراد یعنی پاک کردن صورت مساله و هیچ تضمینی نیست که افرادی مانند اینها تکرار نشوند ! ولی مطالعه های روانشناسی روی این افراد میتونه کمک کنه که از ساخته شدن چنین افرادی در جامعه جلوگیری بشه . تجربه نشان داده که کشتن این افراد به هیچ عنوان از تکرار شدنشان جلوگیری نمیکند و آنهایی هم که هنوز آزادند از سرنوشت اینهایی که کشته میشوند درس نمیگیرند آنهایی هم که در آینده قراره زاده بشوند هم که اصلن اینها رو ندیدند که بخواهند متنبه بشوند یا بترسند که یک وقتی جانی و روان پریش نشوند .
از آنجایی که هیچ فردی از شکم مادرش جانی و آدم کش و ... بیرون نمی آید ، مطالعات روانشانسی روی این افراد و پیدا کردن منشا اینکه چرا این افراد این طوری شدند و در پی راه چاره بودن برای جلوگیری از تکثیرشان خیلی بیشتر کمک میکنه تا اعدام چپ و راستیشان .
کشتن این افراد درست مثل این میمونه که در یک شهری یا کشوری یک بیماری شیوع پیدا کرده و به جای پیدا کردن راه درمان بگیریم هر کسی که بیمار شده راه بکشیم و بسوزانیم و ...
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری