10-11-2012, 11:39 PM
Anarchy نوشته: چرا مرزمند هست؟باز من متوجه نمیشم یعنی ما پولمون مثلا دلار رو تبدیل میکنیم به این واحد جدید یا نه؟ این واحد جدید رو از کجا تهیه میکنیم؟ سایتی داره؟ منظورم اینه که اگه سایت مال این آقا هست و خودشم نا پدید هست اگه کلا ناپدید شد، چی میشه؟ آخه از متنت من هیچی نفهمیدم...یعنی به احتمال زیاد خودتم هیچی نفهمیدی
نوشته بالا را من نخواندم راستش، پارسی کردم.
پیچیده ولی نیست آنارشی جان، پول یک چیز قراردادی است، پشتوانه خودش را هم در واقعیت از "هیچ" میگیرد.
برای نمونه پشتوانه بیشتر تراکنشهای پولی امروزین زر است، ولی خود زر به خودی خود به چه دردی میخورد؟ هیچ.
پشتوانه bitcoin هم مانند زر است، که همان CPU و برقی است که برای mining یا فروکنِش bitcoin گُسارش میشود.
برای زر ما میرویم از معدن زر فرومیکنیم، در bitcoin هم میرویم از همچندیهای مزداهکین (معادلههای ریاضی) bitcoin بیرون میکشیم!
این رایانشها سنگین هستند و برای یک رایانه بسیار تند امروزین هم زمان میبرد تا بتواند آنها را حل کند، هر چه پیش
میرویم نیز پیچیدهتر میشوند و زمان بیشتری میدرازد تا دوباره bitcoin بیرون بکشیم. سال 2140 دیگر نمیشود چیزی بیرون کشید.
شمار bitcoin ها مرزمند است (از 21 میلیون بیشتر نمیشود)، چرا که در source code برنامه آمده که در گذر زمان از یک شماری بیشتر
bitcoin ساخته نشود، دوباره درست مانند معدن زر که پس از چندی ما همه زرهای درون زمین را فروکندهایم: FAQ - Bitcoin
اکنون برای سادهسازی:
چند آدم دور هم گرد میایند.
همگی یک نرمافزار open source را میگیرند.
همگی میاغازند به فروکندن bitcoin (با گسارش برق و CPU)
همگی دادهای هنباز (مشترک) و یکسان درباره bitcoin های ساخته شده و تراکنشهای انجامیده میان خودشان نگه میدارند.
همگی یک نرمافزار open source را میگیرند.
همگی میاغازند به فروکندن bitcoin (با گسارش برق و CPU)
همگی دادهای هنباز (مشترک) و یکسان درباره bitcoin های ساخته شده و تراکنشهای انجامیده میان خودشان نگه میدارند.
پس اکنون بگوییم 100 آدم داریم که 100 تا bitcoin دارند و همگی هم پذیرفتهاند که این bitcoin
ها ارزشمند هستند و میاغازند به خرید و فروش و دادن خدمات اینترنتی و .. با bitcoin های ساخته شده.
در گذر زمان کاربران دیگری به شبکه میافزایند و bitcoin های بیشتر فروکنده میشوند و بهای ارزی bitcoin نیز مانند دلار و یورو کم و زیاد میشود.
همین.
Anarchy نوشته: منظورم اینه که اگه سایت مال این آقا هست و خودشم نا پدید هست اگه کلا ناپدید شد، چی میشه؟
دادهها روی سایت که نیستند! هرکس با گرفتن نرمافزار bitcoin لیست همه تراکنشهای انجام شده تاکنون را خواهد داشت و این
دادهها بدست کاربران یا سرورهای شخصی همواره روی اینترنت در دسترس هستند: شبکه از گونه همتا به همتا است، مانند torrent
.Unexpected places give you unexpected returns