10-04-2012, 04:49 PM
آنارشی جان این جهل عمومی هم به گردن پزشکان است، زیرا از مراجعهی بیماری که نیازی به پزشک ندارد، از فروختن داروی بدون نسخه به مراجعین، از رفتن زیر بار خواستههای غیرموجه بیمار و از دیگر مسائل اینچنینی کسب درآمد میکنند. «بخشی» از پزشکان پولپرست نیستند، اکثریت بزرگی از ایشان فاقد هرگونه احساس همدردی و یا وجدان کاری هستند. بخش بزرگتری نیز شدیدا بیاطلاع از پیشرفتهای هر روزهی رشتهی علمیشان هستند و از دانشگاه که بیرون میآیند هرگز سراغ کتاب و ژورنال و سایتی برای آپدیت نگاه داشتن خود نمیروند. به عبارتی در بیسوادی دستکمی از مراجعین خود ندارند!
من امیدوارم شما این حرفها را به خود نگیرید، بیشینهی پزشکان فاقد شعور اندیشیدن به مسئلهای بجز پول هستند، و همین که شما ساعتها در هفته را در اینجا به بحث پیرامون تاریخ، مذهب، سیاست و فرهنگ سپری میکنید برای من سند کافیست که در میان آنها که مورد نظرم هستند قرار ندارید. بجای انکار واقعیات تلخ باید به دنبال یافتن راهی برای برونرفت و خلاصی از آنها بود.
اینهم نمونهای از مقاومت ویروسها به آنتیوایرالها.
پ.ن: مردهشور این فرستادن از موبایل را ببرند، چقدر اشتباهات املایی-انشایی را زیاد میکنند..
من امیدوارم شما این حرفها را به خود نگیرید، بیشینهی پزشکان فاقد شعور اندیشیدن به مسئلهای بجز پول هستند، و همین که شما ساعتها در هفته را در اینجا به بحث پیرامون تاریخ، مذهب، سیاست و فرهنگ سپری میکنید برای من سند کافیست که در میان آنها که مورد نظرم هستند قرار ندارید. بجای انکار واقعیات تلخ باید به دنبال یافتن راهی برای برونرفت و خلاصی از آنها بود.
اینهم نمونهای از مقاومت ویروسها به آنتیوایرالها.
پ.ن: مردهشور این فرستادن از موبایل را ببرند، چقدر اشتباهات املایی-انشایی را زیاد میکنند..
زنده باد زندگی!