10-03-2012, 09:13 PM
Alice نوشته: درود به ممد یک عزیزبه به بانو الیس عزیز
ما خوبیمــــ...
شما خوبید ؟
خوشحالم که خوبی
منم با این سرما خوردگی سمج و دیوس دستو پنجه نرم میکنم
دیگه دارم شکستش میدم
در کنارشم یه مستند از هیتلر توی شبکه من و تو می بینم
Alice نوشته: درود به ممد یک عزیزبه به بانو الیس عزیز
ما خوبیمــــ...
شما خوبید ؟
mamad1 نوشته: به به بانو الیس عزیزسرما خوردگی شما همچنان ادامه دارهـــ... ؟
خوشحالم که خوبی
منم با این سرما خوردگی سمج و دیوس دستو پنجه نرم میکنم
دیگه دارم شکستش میدم
در کنارشم یه مستند از هیتلر توی شبکه من و تو می بینم
Ouroboros نوشته: درود بر ممد جان،
تقصیر بیشینهی پزشکان بیسواد و یا وجدانتعطیل است که بیمهابا آنتیبیوتیک تجویز میکنند و باعث فرگشت باکتریها و ویروسها شدهاند. زمان ما از اینجور سرماخوردگیها نبود، دو روز گلودرد میگرفتیم و با یک جوشاندهی بابونه حالمان خوب میشد... خدا لعنتشان کند دیوثها را.
Alice نوشته: سرما خوردگی شما همچنان ادامه دارهـــ... ؟چرا انتن نمی بینی؟
منم دارم شبکه دو می بینم یَنی تی وی همینجوری روشنه دارم می بینم ؛ توصیه میشه شما اصلاً نبینید که اعصابتون به هم میریزهـــ...
تقصیر بیشینهی پزشکان بیسواد و یا وجدانتعطیل است که بیمهابا آنتیبیوتیک تجویز میکنند و باعث فرگشت باکتریها و ویروسها شدهاند. زمان ما از اینجور سرماخوردگیها نبود، دو روز گلودرد میگرفتیم و با یک جوشاندهی بابونه حالمان خوب میشد... خدا لعنتشان کند دیوثها را.
Ouroboros نوشته: درود بر ممد جان،واقعا آنتیبیوتیک خوردن ما روی فرگشت اینها اینقدر تاثیر دارند؟ حتی روی ویروسها؟
Unknown نوشته: واقعا آنتیبیوتیک خوردن ما روی فرگشت اینها اینقدر تاثیر دارند؟ حتی روی ویروسها؟
Mehrbod نوشته: از این بدتر اینکه آگاهی رسانی درست هم نمیکنند! باید دستکم بگن آنتیبیوتیک را دو سه روز بیشتر هم بخورید تا ریشهکن بشه،
ولی مردم به غلط، فکر میکنند تا یه خوردهای حالشان بهتر شد باید آنتیبیوتیکو بزارن کنار!
با اینکار بجایش شانس بسیار خوبی بدن که باکتری خودشو سازواری و فرگشت بده و یک چیز بدتری در بیاد!
mamad1 نوشته: درود بر شما بابا امیر
مشکل از اینجا هم هست که از قدیم از ترس امپول خوردن
نمیرفتیم دکتر و هی این قرص ها رو مث ابنبات میریخیتیم بالا حالا این میکروب های دیوس مقاوم شدن به قرص ها
مثلا برداشتم یه کلداکس قوی خوردن
اخ نگفتما یه ذره بهتر نشدم
میکروبه قرصه رو دیده بهش یه شصت نشون داده:e057:
Unknown نوشته: واقعا آنتیبیوتیک خوردن ما روی فرگشت اینها اینقدر تاثیر دارند؟ حتی روی ویروسها؟
Ouroboros نوشته: بله،
بیمار برای یک بیماری ساده به پزشک مراجعه میکند، پزشک برای آنکه گرفتن ویزیت بیست هزار تومانی برای پنج دقیقه معاینهی سرپایی را توجیه بکند برای او انواع آنتیبیوتیکها را تجویز میکند، بیمار دورهی مصرف آنها را کامل نمیکند و با ظاهر شدن اولین نشانههای بهبودی آنها را قطع میکند. اتفاقی که در بدن او میافتد اینست که عوامل بیماریزایی که نجات یافتهاند در میان مقاومترینهای گونهی خود به آن آنتیبیوتیک به خصوص بودهاند، و اکنون فقط آنها هستند که باقی ماندهاند و موفق به تولید مثل میشوند(=انتخاب طبیعی). اینست که نسلهای بعدی همان باکتری در برابر دارویی که به سادگی میتوانسته اجداد آنرا نابود بکند، مقاومتر و مقاومتر خواهند بود. مثلا اتفاق ناگواری که اکنون رخ داده، مقاومت میکوباکتریوم توبرکلوسیس به داروهای ضدسل است، و بیماری که چند دهه پیش کاملا درمانشده محسوب میشد، به طرز ناگواری بازگشته و سالانه یک و نیم میلیون نفر را میکشد.
ویروسها هم در برابر داروهای آنتیویرالها درحال مقاوم شدن هستند، یا شرایطی که آنتیباکتریالها در بدن بوجود میآوردهاند و پیشتر برای ویروسها مرگآور بوده(مثلا ابتلا به عفونت باکتریایی شدیدی که باعث بروز یک یا چند عفونت خفیف فرصتطلب ِ ویروسی در بدن میشده، و پیشتر با استفادهی شخص از آنتیباکتریالها بدن فرصت و توانایی کافی برای مبارزه با این عفونتهای فرصتطلب را پیدا میکرده، اما اکنون دیگر چنان اتفاقی نمیافتد و..).