09-30-2012, 04:42 PM
Reactor نوشته: فردی که بخواد سیگارش رو ترک کنه باید یک روزی خودش به این نتیجه برسه که سیگار براش ضرر داره و بدون سیگار میتونه باکیفیت تر زندگی کنه.
وگرنه تا سال دیگر هم براش دلیل بیارید هرچند دلایلتون 100% درست و علمی و منطقی باشه ولی باز هم یک سیگاری یک بهانه ای براش میتراشه.
در اروپا سیگاریها را مورد هجمهای همه جانبه قرار دادهاند، شما هیچکجا نمیتوانید سیگار بکشید و جریمههای بسیار سنگینی برای تخلف از این قوانین وجود دارد. بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا روی جعبههای سیگار اخطارها و هشدارهای گوناگون به چشم میخورد و دهها روش مختلف برای ترک سیگار اختراع شده. اما آمار سیگاریها درحال رشد است! و هرقدر تبلیغ برعلیه آن بیشتر میشود، سیگاریها هم بیشتر سیگار میکشند. خود من هیچوقت بیشتر از هنگامی که به زیانبار بودن سیگار میپرداختند بیشتر هوس سیگار نداشتم. دلیل آنست که اساسا همه از آسیبهای سیگار اطلاع دارند، نمیدانند چطور بدون آن زندگی بکنند و چه باید کرد، ترس اینکه پس از غذا یا سکس سیگاری نباشد ترسیست به راستی بزرگ. شستشوی مغزی زیادی هم در اینباره انجام شده، به نحوی که در بسیاری فیلمهای هالیوودی میبینید شخص را پیش از تیرباران کردن یا کشتن سیگاری میدهند، یا ستارهی اصلی به نحوی به سیگار در ارتباط است.. همهی اینها اهمیتی تعیینکننده داشتهاند در بدل شدن سیگار به هیولایی که شخص سیگاری توان ستیز با آن و رهایی از آنرا ندارد.
پ.ن: البته اراده چندان نقشی ندارد، بیشتر «پذیرفتن» مشکل مهم است. اغلب سیگاریها با دروغهایی همچون «من معتاد نیستم»، «هر وقت بخواهم ترک میکنم»، «از سیگار کشیدن لذت میبرم»، «میکشم چون انتخاب کردهام که بکشم» و... خود را فریب میدهند، پذیرفتن اینکه چیزی بیش از یک معتاد به نیکوتین نیستید هم بسی دشوار و زمانبر است. برای خود من هفتهشت سالی به طول انجامید..
زنده باد زندگی!