09-29-2012, 08:13 PM
Reactor نوشته: من بعضی وقت ها با دوستان کوه و مسافرت های کوتاه یک روزه در مکان های تفریحی اطراف تهران هم میرم. بعضی وقت ها هم پولامو جمع میکردم یک مسافرت خارج همین دور و بر میرفتم که به لطف این اراذل حکومتی با این وضع دلار اونم تا اطلاع ثانوی تعطیل شده.باز شما جزو اقشار پردرآمد جامعه به شمار میاین !! ما قشر متوسط و ضعیف جامعه سفر خارجه که جای خود داره ، هزینه های سفرهای بین شهری هم برامون سنگین هست .. البته نه اینکه هزینه ی سفر موجود نباشه ، ولی خب برای مثال اگه بخوایم یه همین تهران بیایم و برگردیم دیگه همون چندرغاز پس انداز هم از دستمون رفته ..
ولی مسافرت خارج از تهران هم سمت کیش و قشم یا اصفهان و شیراز یا شمال سمت کلاردشت و عباس آباد رو میپسندم.
تازگیا مفهوم هنرمند عوض شده ، این روزها مردمی که بتونند از عهده ی هزینه های سرسام آور خوراک و پوشاک بربیان هنر کردند ! با این اوضاعی که شاهد هستیم فکر کنم خیلی از مردم به زودی مسافرت رو از لیست تفریحاتشون حذف کنند !
و اما در پاسخ به استارتر گرامی که پرسیده بود اوقات بیکاری رو چطور سپری می کنید من که چندان وقت اضافه نمیارم ولی اگه گاهی بیکار شدم ترجیح میدم بیام به عکس ها و سایر فایل های داخل کامپیوترم یه سر و سامونی بدم یا اینکه کتاب های مورد علاقه م رو بخونم یا اگه دیگه خیلی وقت اضافی آوردم بشینم چند تا فیلم تماشا کنم !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"