09-19-2012, 02:52 PM
Unknown نوشته: یک مورد معمول در رویاهای من، تغییر پیوسته مکانها و اشخاص است، بدون اینکه در رویا متوجه آن باشم. برای نمونه، وقتی ابتدای یک رویا را به یاد می آورم، آنجا میدانستم که اکنون در خانه شخص x هستم، اما در انتهای رویا این آگاهی را دارم که در خانه شخص y هستم. آیا این مورد در رویای دوستان هم رخ می دهد؟
رخ دادن که در رویا همه چیز رخ میدهد
ولی رویاهای خود من بیشتر زمانها روند داستانی دارند و در خواب بیشتر زمانها هم این چیزهای نامنطقی را دریافته و برایم پرسش میشوند.
بدید من با همه گفتگوهایی که اینجا « http://www.daftarche.com/%D8%AF%D8%A7%D9...#post15480 » داشتهایم، بسیاری زمانها با اندکی نگرش و اندیشیدن به به خواب میتوان سر از پیامهای ناخودآگاه و خوداگاه خود در آورد.
خوابها بیشتر زمانها نمادین (symbolic) هستند و به مانند الگوشناسی (pattern recognition) میتوان آنها را تعبیر و بازگویی کرد.
برای نمونه چیزهای بسیار سادهای مانند 7 تا بودن یک چیز میتواند بگونهای به سپنتایی و مقدس بودن آن چیز برای ما برگردد.
یا کشتن یک چیز میتواند به چم برداشتن نگرش و focus از آن چیز باشد.
یک نکته کناری درباره روشن خواب دیدن یا همان lucid dreaming "خوابیدن در خواب" است! از آنجاییکه گویا خواب دیدن بیشتر هنگام REM رخ میدهد
و اینها بازههای زمانی مرزمندی دارند، برای نگهداشتن خودآگاهی در خواب میشود در پایان این بازه خوابید و در بازه دیگر دوباره بیدار شد و خودآگاه بود.
این یکی چند روزی براستی مایه آزار من شده بود، خوابهای روشن براستی آرامبخش نیستند و بیشتر خودشان به کار میمانند تا آسودن!
.Unexpected places give you unexpected returns