09-18-2012, 08:28 PM
Kaveh نوشته: دوستانی که در بالاترین هستند می توانند از تاپیکهای خاص و خبری اینجا لینک بدهند و به همین ترتیب در فیس بوک می توان کاربران را جذب کرد.این امکان اشتراک گذاری در فیس بوک که جدید اضافه شده ایده ی خوبی هست ولی در بالاترین گمون نمی کنم بشه لینک ارسال کرد .. چون بالاترین گویا میانه ی خوبی با انجمن ها نداره و ارسال از انجمن ها رو می بنده . فقط سایت و وبلاگ آزاد هست و حتا ارسال از فیس بوک هم خیلی وقت هست بسته س .. البته در سایر سایت های اجتماعی مثل آزادگی اینطور نیست و ارسال مطالب از اکثر سایت ها آزاد هست .
در مورد معرفی به دوستان و آشنایان هم من این کار رو می کنم . ولی یک موضوعی که هست اینه که دوستان اینجانب می ترسند حتا بیان توی اینجور سایت ها عضو بشن چه برسه به اینکه بخوان پست بزنند و فعالیت داشته باشند !
در کل شهامت انتقاد از دین مقدس (!) اسلام رو ندارند و منافع شخصی در زندگی براشون در اولویت قرار داره
در یک جمله میشه گفت اکثر دور و بری های بنده عافیت طلب و جان عزیز تشریف دارند ! و کمتر حاضر به ریسک و هزینه دادن هستند . حتا همون سکولارها و آتئیست هاشون که ادعای آزادیخواهیشون گوش فلک رو کر کرده !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"