09-11-2012, 01:24 AM
Rationalism Ideology نوشته: مهربد گرامی؛ کتابی که برای دانلود معرفی کردید شامل کپی رایت می باشد و من هم خود را ملزم به رعایت حقوق نویسنده آن می دانم و از این رو کتاب را پس از دانلود از بین بردم!
ولی می توان پیرامون ''جریان روانی'' بر اساس مقاله ویکی پدیا گفتگو نمود.
شما خودتان چه اندازه در این رابطه مطالعه داشته اید؟
درود،
من درباره خستگی پژوهشی نکردهام، دانستههای پراکندهای که ولی داشتم را اینجا آوردم.
درباره خود خستگی مانند شما دنبال راهکار هستم و اگر شما نیز کم کم دانستهها و پژوهشهایتان را بیاورید میتوانیم با آزمایش عملی به درستی آنها پی ببریم.
هرآینه نَسک بالا یک آمیختهای از روانشناسی، فلسفه و ... برای خوشیآور کردن کار و زندگی است و فراتر از فرهشت خستگی تنها میرود، ولی آنرا هم دربر گرفته.
روی هم رفته خستگی روانی چنانکه بالا هم گفتیم بیخود نیست و کارکرد دارد.
مغز آدمی میکوشد بُنمایههایش را در راه درست هزینه کند و خستگی روانی در این دید چیز بیشتری از کاری نیست که priority یا برگزیدگی خود را از دست داده باشد.
ناخودآگاه تا آنجاییکه میدانیم هست (پیرامون گفتگوها در جستار http://www.daftarche.com/%D8%AF%D8%A7%D9...#post14880) و خواب دیدن میتوان آنرا پایور (اثبات) کند.
پس خستگی روانی میبینیم که همیشه بد نیست و برنامه بجایی هم هست. از سوی دیگر، خستگی روانی تا آنجا که میدانیم نهان ناخودآگاه آدمی
درست میکند، پس اگر ما در یک کاری نخواستیم خستگی روانی داشته باشیم ولی به هر روی خسته بودیم، یک ستیز میان خودآگاه و ناخودآگاه ما پیش آمده.
راهکارهای ما اکنون میتوانند پیرامون این باشند که چگونه ناخودآگاهمان را با گزینش خودآگاهمان همسو کنیم.
پ.ن.
درباره کتابها نیز حق با شما است. هر آینه اگر بیرون از ایران هستید میتوانید آنرا نگاهی سرسری انداخته و اگر خوشتان آمد بخرید که بیشتر از 10 دلار هم نیست.
اگر هم ایران هستید که خوب خرید شدنی نیست و برای همین pdf توانایی خواندن آن را میدهد.
این ویژگی آزاد بودن دانلود کتابها را نیز بزودی میبندیم که جستجوپذیر (searchable) نباشند.
.Unexpected places give you unexpected returns