08-31-2012, 11:34 PM
Nocturne نوشته: فکر میکنم حق با شماست، منم مخالف اعدام هستم پس
1500 سال هم میان مسلمین باشید، هرگز نمیبیند یکیاشان به این سادگی برگشته و باور و نگرش خود را بدگراند.
همین است که آدم به خردگراییاش میبالد!
Anarchy نوشته: که به طور خلاصه همون مقابله به مثل کردن و داستان انتقام هست...پس در واژه قصاص نه معنی پیشگیری وجود داره و نه در فلسفه اون همچین قصدی بوده و هست و خواهد بود!!!
جدا از گفتمان اعدام، برای "انتقام" من میگُمانم که فرنودهای فرگشتیکی هم بوده که مایه اخلاقی بودن این رفتار باشد.
امروز هم ما به دولت این حق را میدهیم که به جانشینی از ما انتقاممان را با دادخواست و شکایت و .. از دیگران بگیرد و تا همینجا هم خوب
است، ولی زیادهروی در این حق و دادن حق اعدام و کشتن خودمان به دولت از هر دیدگاهی که بنگریم، زیان بیشتری تا سود برایمان دارد.
Anarchy نوشته: غیر از اینا بعد غیر اخلاقی گرفتن آگاهانه جون یک انسان با تشریفات و مراسم ویژه, به نظر من از اون قتلی که قاتل مرتکب شده مشمئز کننده تره...احتمال خطا هم در تشخیص اینکه فرد قتلی رو واقعا مرتکب شده یا نه رو هم که واضح هست...
آری، کشتنی که از روی احساس یا همان passion* و خشم انتقام کورکورانه انجام میگیرد بارها
پذیرفتنیتر از کشتنی است که دولت با خونسردی و از پیش برنامهریزی شده و با همکاری دیگران انجام میدهد.
* در فرانسه هم گویا در گذشته کشتنی که از روی احساس بوده را کاهش یا بخشش میدادهاند: Crime of passion - Wikipedia, the free encyclopedia
.Unexpected places give you unexpected returns