08-11-2012, 10:56 AM
معجزات امام علی 6 – زنده کردن مردگان
امام صادق:
جوانی از بنی مخزوم به نزد علی آمد و گفت: دایی جان! یکی از همزادانم مرده و من برایش سخت در اندوه ام.
علی گفت دلت می خواهد اورا ببینی؟
گفت: آری
پس به سر گورش رفتند و علی گفت: ای فلان! به اذن خدا بر خیز!
مردم دیدند که آن مرده بر گورش نشسته و می گوید:
ونیه ونیه شالا یعنی لبیک لبیک مولایمان!
علی به مرده زنده شده گفت: این چه زبان است؟ مگر تو وقتی مردی عرب نبودی؟
گفت بودم ولی بر ولایت فلانی و فلانی مردم و زبانم تبدیل به زبان اهل دوزخ شد.
قطب الدین راوندی، خرائج و جرائح 173
در داستانی دیگر یک جوان یهودی از علی برای یافتن گنج پدرش کمک میخواهد. علی اورا به وادی برهوت حضرموت فرستاده او با روح پدرش صحبت کرده گنج را یافته نزد علی بر می گردد و مسلمان میشود.
خرائج قطب راوندی 193-194
در داستانی دیگر علی در کاخ کسری به اتفاق منجم کسری یک جمجمه پیدا کرده آن را به سخن می آورد!
نوادر المعجزات21-22
داستانی دیگر حاکی است علی جوانی را که سر ازبدنش جدا شده بود را به درخواست پدر جوان زنده کرد و آن جوان با پدرش در جنگ صفین شرکت کرده کشته میشوند.
نوادر المعجزات 32-36
بازخوانی داستان غدیر خم – امیر حسین خنجی ص229-234 الکترونیک
امام صادق:
جوانی از بنی مخزوم به نزد علی آمد و گفت: دایی جان! یکی از همزادانم مرده و من برایش سخت در اندوه ام.
علی گفت دلت می خواهد اورا ببینی؟
گفت: آری
پس به سر گورش رفتند و علی گفت: ای فلان! به اذن خدا بر خیز!
مردم دیدند که آن مرده بر گورش نشسته و می گوید:
ونیه ونیه شالا یعنی لبیک لبیک مولایمان!
علی به مرده زنده شده گفت: این چه زبان است؟ مگر تو وقتی مردی عرب نبودی؟
گفت بودم ولی بر ولایت فلانی و فلانی مردم و زبانم تبدیل به زبان اهل دوزخ شد.
قطب الدین راوندی، خرائج و جرائح 173
در داستانی دیگر یک جوان یهودی از علی برای یافتن گنج پدرش کمک میخواهد. علی اورا به وادی برهوت حضرموت فرستاده او با روح پدرش صحبت کرده گنج را یافته نزد علی بر می گردد و مسلمان میشود.
خرائج قطب راوندی 193-194
در داستانی دیگر علی در کاخ کسری به اتفاق منجم کسری یک جمجمه پیدا کرده آن را به سخن می آورد!
نوادر المعجزات21-22
داستانی دیگر حاکی است علی جوانی را که سر ازبدنش جدا شده بود را به درخواست پدر جوان زنده کرد و آن جوان با پدرش در جنگ صفین شرکت کرده کشته میشوند.
نوادر المعجزات 32-36
بازخوانی داستان غدیر خم – امیر حسین خنجی ص229-234 الکترونیک
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.