08-07-2012, 11:28 PM
bilbilak نوشته: من پیش از اینکه بشینم مباحث شما رو بررسی کنم قبلش لازم میدونم دو مورد رو بیان کنم :
1 : بنده با افراد زیادی از ساواکی بگیر تا سلطنت طلبان نشستم بحث کردن اما از بخت بد همشون شروع کردن یا کوبیدن بنده یا کوبیدن اسنادی که همه جا هم موجود است و مدام از این در به آن در کوبیدن اما دریغ از اینکه همه چیز موجوده به حرف من و شما هم نیست حقیقت سرجاش میمونه عوض هم نمیشه مثلا همین جمهوری اسلامی چقدر حقایق رو میخواد برگرداند اما دریغ از اینکه همش سرجاش میمونه این مسئله اول .
2 : شما قبل از اینکه بگیرید یک بحثی رو باز کنید و در موردش بحث کنید اول باید میرفتید میدید چه کسی از ایشون مصاحبه رو به عمل آورده ! اونوقت متوجه میشیدید کسی که با ایشون بحث کرده بسیار نکته سنج و در علم مصاحبه زبردست بوده زیرا در چند دقیقه سوالاتی از ایشون کرده که کلی تناقض توی وجودش پیدا میکنه و در واقع نیت درونیش رو...
(کوبیدن بنده ، بی اطلاع جلوه دادن و کشکی برداشت کردن سخن ها هیچ چیزی از حقیقت و واقعیت عوض نمیکنه)
و اما بحث شما
bilbilak نوشته: بنده ادعام پوچ و بی اساس نیست ایشون این حرف رو سالهاست که میزنه و پیشتر هم گفتم که این شاهکار نیست اام دقیقا شما برو سوال اول رو بخون و اون رو برگردان گن از شانس بد شما هم من کشوری هستم که آلمانیش صحبت میکنن و به یکی از دوستان دادم برام معنی دقیق کرد و با معنی اینی که گذاشتم مو نمیزنه شما خیالت راحت اگر نمیتونید قبول کنید خب بگید نمیخوام قبل کنم دلیلی نداره بحث کنیم و در ضمن دقیقا کل حرفهای ایشون با هم تناقض داره از طرفی میگه دست مردمه که بدن بهم از طرفی میگه آرزوم اینه و بعد میاد مقایسه میکنه و شاید با این حرفا دل طرفداران خودش رو خوش کنه اما شوربختانه هر کسی خام سیاست ایشون نمیشه ...
دوست عزیز رک و پوست کنده : ایشون طرفدار نظام پادشاهی زیر لوای مشروطیت هستش دیگه چه بحثی داره ؟ این همه توجیح و هوچی گری به نظرم دیگه نیاز نیست
ایشون میخواد پادشاهی باشه اگه نخواد نمیگه ارزو دارم یا بخواد ازش حمایت کنه و مقایسه کنه ! (با حالو که طرف نیست)
bilbilak نوشته: اونجا سخنان زیادی از ایشون هست که حرف شما رو قویاً رد میکنه ایشون وجودی پر از تناقض داره و نیازی به بحث در اینباره نمیبینم چون فایده نداره و هر چی هست موجوده حال شما میخوای به سودت خودت تمومش کنی شما راحت باش متن ، مصاحبه و فیلم ها از ایشون هست جامعه هم جامعه ی زمان قدیم نیست که مردم نفهم باشن الان مردم بسیار زرنگ شدن با این حرفها نمیشه سر مردم رو کلاه گذاشت وقتی کسی حقایق رو جور دیگه جلوه میده دیگه بحثی نداره نمونش هم بیسواد فرض کردن مردم در امر دموکراسی یا فرار پدرشون رو با وازه داوطلبانه بیا میکنهو چشم از جنایات پدرش برمیداره و هزار چیز دیگه...
نفرت کور و بیدلیل شما به حدی هستش که با اینکه به شما نشان دادیم حرفتان مهمل است و ترجمه ای که آورده اید جعلیست و اصل ترجمه را هم آنارشی گرامی قرار داد . باز هم سر حرف اشتباه خود هستید و از خر شیطان هم پایین نمی آیید و بنده را پاس میدهید به دوستتان که آلمانی بلد است ؟! عزیزم ترجمه ای که شما آوردید تحریف شده بود . اگر دلیل شما برای اینکه رضا پهلوی آن حرف را زده آن ترجمه جعلی است که به شما نشان دادیم اشتباه میکنید . اگر نه بنده هر چه بگویم مرغ شما یک پا خواهد داشت .
bilbilak نوشته: توضیحات خدمتتون صادر گردید.
آن توضیحات به درد عمه جان بنده میخورد !
bilbilak نوشته: اگر از نظر شما ما مطالعه نداریم هیچ ایرادی ندارد ولی شما که خیلی مطالعه کردید ارجاعتون میدم به همون مردم در مورد درامدزایی هم به اندازه ی کافی بحث کردیم.
خوب اینکه شما وکیل وصی کل مردم ایران هستید یه بحث دیگریست !
bilbilak نوشته: مدرک درست درمان !!!!
یعنی هیچ مدرکی دال بر کشتار انقلابیون توسط پدر ایشون نیست و چون نیست ایشون نمیگه درسته ؟!!
"چشم شما درست میگی" !!
شما بنده را گرفتی ؟! من کی گفتم مدرکی نیست ؟! گفتم مدارکی که تا کنون ارایه شدند مثل همان فیلمتان به درد نخور و در پیتی هستند . همشون ادعاهای مفت انقلابیون است . درست مثل سینما رکس آبادان .
bilbilak نوشته: بنده عاشق هیچکسی نیستم من عاشق مردمم هستم برعکس شما
شما بهتره بنده رو نقد نکنی مباحث رو بگیری نقد کنی برعکس شما ، من شما رو نقد نمیکنم مباحثتون رو نقد میکنم الا یک مورد که حس کردم سلطنت طلب هستید که روشنگری کردید و بحثی دیگه ما نکردیم به قول شما با ماچ و موچ هم نمیشه برای مردم پل ساخت بلکه با درامد های حاصله از کشور که شما یکی رو موزه شاهنشاهی نامدید و عرض کردم داستان ما با غرب متفاوته بر ایران "تاریخ گذشته" جنایت شده برگشتش تقریبا امکانپذیر نیست حال اگر مردم بخوان بحث دیگریست اما بنده شخصا با دلایلی که دارم نمیپسندم و بارها توضیح دادم و نیازی نمیبینم دوباره برگردم توضیح بدم.
داستان ایران با هیچ جای دنیا متفاوت نیست ! همین افکار پوچ باعث شده کار ایران به اینجا بکشد ! دموکراسی و مردم سالاری یک چارچوب مشخصی دارد .
bilbilak نوشته: من نمیخوام قضاوتی در مورد این حرفا بکنم برعکس شما من مردمم رو دوست دارم و هیچوقت از این صفت ها براشون استفاده نمیکنم زمانی کشورهای کناری ما در بدبختی سیاسی خودشون غلت میزدن کشور من مشروطه خواهی میخواست ...
بنده تا ابد انقلابیون سال ۵۷ را با همان صفاتی که گفتم خطاب میکنیم . ناراحت میشوید ؟! خوب بشوید . کاری که انقلابیون کردند روی زندگی من و امثال من تاثیر مستقیم داشته و زندگیمان را به گند کشیده حالا یک عده انسان شیفته ی انقلابیون یا خودشان از اینکه ما بهشان میگوییم نفهم ناراحت میشوند خوب بشوند . حقیقت این است که انقلابیون سال ۵۷ نفهم ، وحشی ، بیسواد و ناآگاه بودند . هر چه هم بگویید چیزی از حقیقت کم نمیشود . در ضمن شما که مدام دم از جنایات شاه میزنید بد نیست کمی هم از توحش های همون انقلابون بگید ! چرا نمیگید ؟! صرف نمیکنه ؟!
bilbilak نوشته: همه مردم که نمیتونن نخبه باشن مردم محمدرضا رو بیرون کردن و فراری دادن من دارم میگم کدام نخبه کنار محمدرضا بود .
فقط یک فهرست کوچک که به دست همان انقلابیون کشتار شدند :
http://www.daftarche.com/showthread.php/...8%A7%D9%86
bilbilak نوشته: "زرتی" نبوده و دقیق بوده قصد و غرضی هم درش نیست خیالتون راحت
اتفاقن زرتی پرتی بوده و از سر لجبازی هم اشتباه خود را قبول نمیکنید .
bilbilak نوشته: خب شما باید برید بینشون تا متوجه بشید تا باهاشون نشست و برخاست نکنید نمیتونید نظر بدید در مورد جدای طلبی هم به خودمختاری راضی هستن البته که نمیخوان از ایران جدا بشن حالا بحث ناسیونالیستی یا افرادی مثل پژاک داستانشون جداست.
نشست و برخاست کردم بیشتر از شما هم کردم . همشون دنبال کنفدرالیسم هستند که به کل با خودمختاری فرق داره . رسمن جدایی از کشوره .
bilbilak نوشته: اخرش تکلیفمون روشن نشد شما چی میخوای! چه معنایی داره خانواده سلطنتی باشه کجا میخواد اسکان پیدا کنه و کلی داستان دیگه..
اون دیگه مشکل شماست که فکر میکنی اگر خانواده سلطنتی در کشور باشد معنیش این است که نظام کشور سلطنتی است !
bilbilak نوشته: خب بفرمایید یک راه کار بدید تا چاله چوله ها برطرف شه اینکه همش مردم کشورت رو بیسواد امل و کلی واژه ی زشت بهشون میبندی این که نشد تز شما بیا یه راه کار بده تا پیش بگیریم.
اول شما و اون مردمی (انقلابیون) که از همه ملت کره زمین خونشون گویا رنگین تره و فرق دارند باید قبول کنید کرم از خود درخت است . تا به باقیش برسیم .
bilbilak نوشته: قُد بودن شما تغییری در صورت مسئله ایجاد نمیکنه زاویه دید بنده واقعیته نه توهم سند هم تا دلتون بخواد هست نمونش رو یکی خدمتتون دادم.
همان طور که گفتم سندتان به درد عمه جان بنده میخورد .
bilbilak نوشته: ببین گرامی
بنده بیسواد خوبه بنده بی دانش اما شما که دانشمندی میگی شاه هیچ جنایتی نکرده همین مقدار برای بسنده میکنه !!!
بنده جایی نگفتم شاه جنایت نکرده ! ولی مثل شما از روی شکم هم نگفتم جنایت کرده . گفتم سند درست و حسابی از طرف مراجع بیطرف وجود نداره . اسنادی که هست مثل اینه :
كشف كيف اسناد محرمانه در صندوق عقب ماشين شاه مخلوع
کشف کیف اسناد محرمانه در صندوق عقب رولز رویس شاه پس از ۳۰ سال!
این مدل اسناد و اسنادی از این دست را بگذارید در کوزه و آبش رو نوش جان بفرمایید . هر سندی که هست رو شده و کشف شده از طرف همان انقلابیونی هست که آدم میکشتند و مینداختند گردن شاه ! همانهایی که زنی را تنها به جرم تن فروشی زنده زنده سوزاندند و بعد جسدش را در شهر گرداندند !
[ATTACH=CONFIG]686[/ATTACH]
همانهایی که فرخرو پارسا که به کشور خدمت کرده بود را جلوی شهر نو به دار آویختند ! همانهایی که روی دیوار همسایه ای که باهاش مشکل داشتند به دروغ مینوشتند ساواکی و باقی آن وحوش به خانه آن بدبخت میریختند و میکشتنش ! همانهایی که قبل و بعد از انقلاب از هیچ جنایتی دریغ نکردند .من هم بودم هیچ حرفی در مورد جنایاتی که ازشون یاد میشه حرفی نمیزدم تا ایران آزاد بشه ! و یک سری انسان آزاده و بیطرف به بررسی مدارک و شواهد بپردازند و مدارک درست و حسابی و بیطرفانه رو کنند . آن موقع میشود گفت که شاه دقیقن چه جنایاتی کرده که تازه در آن صورت باز هم به پسرش ربطی نداره و حداکثر این فرح پهلوی باید باشد که باید به آنها پاسخ دهد .
شاه احتمالن جنایت کرده ولی مدارکی که فعلن وجود دارد قابل قبول نیستند . نمیگم مثل اون ترجمتون دروغین هستند ولی تا به تایید منابع بیطرف نرسند قابل استناد نیستند چون بیطرفانه نیستند .
bilbilak نوشته: اینکه من چقدر به زبان مسلطم در اصل ماجرا خللی ایجاد نمیکنه متن واقعی در خدمتتون هست میتونید برگردان کنید و دیدی چه تناقضاتی درش هست بخش دیگر هم مورد جنایات شاه بود که تنها یک ویدئو خدمتتون داده شد اما اسناد دیگری هم در راه است من متاسفانه زیاد وقت ندارم اما این یکی در اولویت هست برام خیالتون راحت.
اصل متن ترجمه اش میشود همانی که آنارشی گذاشت نه آنی که شما گذاشتید . متن ترجمه ای شما سانسور شده و تحریف شده بود . نشانتان هم دادیم . و نیازی نمیبینم در این مورد بیشتر با شما بحث کنم .
bilbilak نوشته: شما هنوز نمیتونید با قاطعیت بگید چه کسی پشت اون شبکه هستش برید سند بیارید که چه کسانی اداره میکنند در غیر اینصورت حرف بدون اطلاع نزنید.
مگه من گفتیم میدونم ؟! با دقت بخونید عزیزم ! گفتم احتمالن کسانی هستند که من و شما اصلن از وجودشون هم خبر نداریم .
حرف بدون اطلاع رو اینجا شما دارید میزنید که از جانب تمام مردم ایران حرف میزنید و شدید سخنگوی کل ملت چرا که رفتید با چهار تا از هموطنان کرد صحبت کردید ؟! عجب !!!
bilbilak نوشته: اولا اینکه بنده چقدر در ایران گشت و گذار اینو نمیتونید شما قضاوت کنید چون خبر ندارید دوما حداقل بیشتر از اون زمانی که شما گفتید من خارج کشور بودم و دانشجو بودم اینم بماند اینا مهم نیست و اینچیزی که من دیدم انگاری هیچکی طرفدار جمهوری نیست و خیلی جالبته حالا به عنوان خیلی نمونه کوچیکی بهتون میگم مردمی که سال 88 که اکثرا دانشجو بودن اومدن بیرون در مورد نوع نظام چه شعاری دادن حتما یادتون هستش پیشتر هم گفتم دوران عوض شده باید کمی دیدمون رو بهتر کنیم .
مردمی که سال ۸۸ بیرون ریختند دنبال روی موسوی و کروبی بودند و تا موسوی و کروبی امر کردند رفتند چپیدند در خانه هایشان ! تعدادشان هم به هیچ عنوان نماینده اکثریت مردم ایران نبود . طبق گفته خود سبزی ها شلوغ ترین تظاهراتشان ۳ میلیون نفر جمعیت داشته . آن مردم یک عده انسان بودند که با اینکه همه جانبه اخطار داده میشد که در انتخابات حتمن تقلب میشود و تحریم اتخابات نتیجه ی بهتری از شرکت در آن خواهد داد چرا که ابزار تبلیغاتی حکومت را از دستش میگیرد ، در انتخابات شرکت کردند و چون دیدند بد جوری پاچه شان شده جوش آوردند ! بعد هم که خشمشان فرو نشست رفتند پشت بام منازلشان الله و اکبر گفتند و بعدش همان را هم نگفتند ! اگر بخواهیم به مردم ۸۸ اتکا کنیم مردم مردم ایران یک حکومت اسلامی میخواهند و بحث من و شما هم از بیخ بیفایده هستش .
شما همش همه چیز رو یک طرفه و از زاویه ای که خودتون میپسندید میبینید و همه جانبه داستان را بررسی نمیکنید . پیشتر هم در این باره براتون توضیح داده بودم که طبق معمول با بی توجهی شما به خطار سرسری خواندن احتمالی مطالب اصلن متوجه نشده باشید .
تازه بعد از همه ی آن داستانها فهمیده اند که تحریم انتخابات درست تر بوده و باید اجرا شود بعد ما میگوییم مردم ما ناآگاه و کم سوادند ناراحت میشوید !
bilbilak نوشته: خب این نظر منم هست کسی منکر نیست
من یه نظر شخصی دارم یه نظری که اینکه به رای مردمه تموم شد رفت..
البته یک ضرب هم نباید رفت سر وقت رای مردم چون آخرش گند کاری میشود . ابتدا باید احزاب اعلام موجودیت کنند . یک رای گیری بین آنها شود .
فرض کنیم ۱۰ حزب داریم که هر کدام ۱۰% رای میاورند - یعنی همه مساوی هم . در آن صورت باید مجلس کشور تشکیل شود و سپس یک رفراندوم برای نوع حکومت برگزار شود . و تازه احزاب در شکل حکومتی که انتخاب شده شروع به کار کنند .
به طور کلی شکل حکومت از نظر بنده بزک است ! اصل همان سیستم چند حزبی و تکثر گرایی است . حالا پادشاهی ، جمهوری یا هر چیز دیگری فرقی نمیکند . باقی تنها اسم و نام و بزک دوزک هستند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری