08-07-2012, 04:42 PM
من پیش از اینکه بشینم مباحث شما رو بررسی کنم قبلش لازم میدونم دو مورد رو بیان کنم :
1 : بنده با افراد زیادی از ساواکی بگیر تا سلطنت طلبان نشستم بحث کردن اما از بخت بد همشون شروع کردن یا کوبیدن بنده یا کوبیدن اسنادی که همه جا هم موجود است و مدام از این در به آن در کوبیدن اما دریغ از اینکه همه چیز موجوده به حرف من و شما هم نیست حقیقت سرجاش میمونه عوض هم نمیشه مثلا همین جمهوری اسلامی چقدر حقایق رو میخواد برگرداند اما دریغ از اینکه همش سرجاش میمونه این مسئله اول .
2 : شما قبل از اینکه بگیرید یک بحثی رو باز کنید و در موردش بحث کنید اول باید میرفتید میدید چه کسی از ایشون مصاحبه رو به عمل آورده ! اونوقت متوجه میشیدید کسی که با ایشون بحث کرده بسیار نکته سنج و در علم مصاحبه زبردست بوده زیرا در چند دقیقه سوالاتی از ایشون کرده که کلی تناقض توی وجودش پیدا میکنه و در واقع نیت درونیش رو...
(کوبیدن بنده ، بی اطلاع جلوه دادن و کشکی برداشت کردن سخن ها هیچ چیزی از حقیقت و واقعیت عوض نمیکنه)
و اما بحث شما
دوست عزیز رک و پوست کنده : ایشون طرفدار نظام پادشاهی زیر لوای مشروطیت هستش دیگه چه بحثی داره ؟ این همه توجیح و هوچی گری به نظرم دیگه نیاز نیست
ایشون میخواد پادشاهی باشه اگه نخواد نمیگه ارزو دارم یا بخواد ازش حمایت کنه و مقایسه کنه ! (با حالو که طرف نیست)
[video=youtube;5N8xei-2GBM]http://www.youtube.com/watch?v=5N8xei-2GBM[/video]
البته باز ویدئو بالا زیاد برام مهم نیست اسناد زیادی دارم بصورت برگی و خدمتتون ارائه میدم این دیگه 2500 سال پیش نیست چیزی در دسترس نباشه همش مستنده خیالتون راحت.
یعنی هیچ مدرکی دال بر کشتار انقلابیون توسط پدر ایشون نیست و چون نیست ایشون نمیگه درسته ؟!!
"چشم شما درست میگی" !!
شما بهتره بنده رو نقد نکنی مباحث رو بگیری نقد کنی برعکس شما ، من شما رو نقد نمیکنم مباحثتون رو نقد میکنم الا یک مورد که حس کردم سلطنت طلب هستید که روشنگری کردید و بحثی دیگه ما نکردیم به قول شما با ماچ و موچ هم نمیشه برای مردم پل ساخت بلکه با درامد های حاصله از کشور که شما یکی رو موزه شاهنشاهی نامدید و عرض کردم داستان ما با غرب متفاوته بر ایران "تاریخ گذشته" جنایت شده برگشتش تقریبا امکانپذیر نیست حال اگر مردم بخوان بحث دیگریست اما بنده شخصا با دلایلی که دارم نمیپسندم و بارها توضیح دادم و نیازی نمیبینم دوباره برگردم توضیح بدم.
بنده بیسواد خوبه بنده بی دانش اما شما که دانشمندی میگی شاه هیچ جنایتی نکرده همین مقدار برای بسنده میکنه !!!
اینکه من چقدر به زبان مسلطم در اصل ماجرا خللی ایجاد نمیکنه متن واقعی در خدمتتون هست میتونید برگردان کنید و دیدی چه تناقضاتی درش هست بخش دیگر هم مورد جنایات شاه بود که تنها یک ویدئو خدمتتون داده شد اما اسناد دیگری هم در راه است من متاسفانه زیاد وقت ندارم اما این یکی در اولویت هست برام خیالتون راحت.
من یه نظر شخصی دارم یه نظری که اینکه به رای مردمه تموم شد رفت..
1 : بنده با افراد زیادی از ساواکی بگیر تا سلطنت طلبان نشستم بحث کردن اما از بخت بد همشون شروع کردن یا کوبیدن بنده یا کوبیدن اسنادی که همه جا هم موجود است و مدام از این در به آن در کوبیدن اما دریغ از اینکه همه چیز موجوده به حرف من و شما هم نیست حقیقت سرجاش میمونه عوض هم نمیشه مثلا همین جمهوری اسلامی چقدر حقایق رو میخواد برگرداند اما دریغ از اینکه همش سرجاش میمونه این مسئله اول .
2 : شما قبل از اینکه بگیرید یک بحثی رو باز کنید و در موردش بحث کنید اول باید میرفتید میدید چه کسی از ایشون مصاحبه رو به عمل آورده ! اونوقت متوجه میشیدید کسی که با ایشون بحث کرده بسیار نکته سنج و در علم مصاحبه زبردست بوده زیرا در چند دقیقه سوالاتی از ایشون کرده که کلی تناقض توی وجودش پیدا میکنه و در واقع نیت درونیش رو...
(کوبیدن بنده ، بی اطلاع جلوه دادن و کشکی برداشت کردن سخن ها هیچ چیزی از حقیقت و واقعیت عوض نمیکنه)
و اما بحث شما
sonixax نوشته: بیلبیلک جان ، بنده قبل از اینکه بخوام پاسخ شما رو داده باشم . میخوام متن آلمانی رو که لینک کردید برگردان کنم و از اونجایی که مترجم این مطلب امانت داری در مطلب رو حفظ نکرده و به شیوه جمهوری اسلامی سخنان رضا پهلوی رو سانسور و تحریف کرده . هر کجا که شما مدعی شدید که ایشون مدعی برقراری نظام سلطنتی در کشور هستند رو پاسخ نمیدو چون ادعای شما بی اساس ، پوچ و از روی اطلاعات غلط و دروغین است .بنده ادعام پوچ و بی اساس نیست ایشون این حرف رو سالهاست که میزنه و پیشتر هم گفتم که این شاهکار نیست اام دقیقا شما برو سوال اول رو بخون و اون رو برگردان گن از شانس بد شما هم من کشوری هستم که آلمانیش صحبت میکنن و به یکی از دوستان دادم برام معنی دقیق کرد و با معنی اینی که گذاشتم مو نمیزنه شما خیالت راحت اگر نمیتونید قبول کنید خب بگید نمیخوام قبل کنم دلیلی نداره بحث کنیم و در ضمن دقیقا کل حرفهای ایشون با هم تناقض داره از طرفی میگه دست مردمه که بدن بهم از طرفی میگه آرزوم اینه و بعد میاد مقایسه میکنه و شاید با این حرفا دل طرفداران خودش رو خوش کنه اما شوربختانه هر کسی خام سیاست ایشون نمیشه ...
دوست عزیز رک و پوست کنده : ایشون طرفدار نظام پادشاهی زیر لوای مشروطیت هستش دیگه چه بحثی داره ؟ این همه توجیح و هوچی گری به نظرم دیگه نیاز نیست
ایشون میخواد پادشاهی باشه اگه نخواد نمیگه ارزو دارم یا بخواد ازش حمایت کنه و مقایسه کنه ! (با حالو که طرف نیست)
sonixax نوشته: این جمله رو میتونید خیلی پررنگ در عنوان لینکی که فرستاده اید مطالعه بفرمایید .اونجا سخنان زیادی از ایشون هست که حرف شما رو قویاً رد میکنه ایشون وجودی پر از تناقض داره و نیازی به بحث در اینباره نمیبینم چون فایده نداره و هر چی هست موجوده حال شما میخوای به سودت خودت تمومش کنی شما راحت باش متن ، مصاحبه و فیلم ها از ایشون هست جامعه هم جامعه ی زمان قدیم نیست که مردم نفهم باشن الان مردم بسیار زرنگ شدن با این حرفها نمیشه سر مردم رو کلاه گذاشت وقتی کسی حقایق رو جور دیگه جلوه میده دیگه بحثی نداره نمونش هم بیسواد فرض کردن مردم در امر دموکراسی یا فرار پدرشون رو با وازه داوطلبانه بیا میکنهو چشم از جنایات پدرش برمیداره و هزار چیز دیگه...
پس ادعای شما در مورد اینکه ایشون میخواد حکومت سلطنتی راه بندازه به همراه مدرکتون پوچ شد رفت پی کارش ! بخت بد شما بنده در آلمان زندگی میکنم و آلمانی هم بلدم !
هر وقت شما مصاحبه یا متنی که آوردید که ایشون مدعی شده باشد که نظام پادشاهی مشروطه و لاغیر میتونیم در مورد اون ادعا بحث کنیم . و اما بقیه اش :
sonixax نوشته: این ادعا و ادعاهایی از این دست که معلوم شد پوچ است . پس ادامه نمیدهم .توضیحات خدمتتون صادر گردید.
sonixax نوشته: این دیگه بر میگرده به شناخت شما از نظام های سیاسی دنیا ! وقتی که فکر میکنید در نظامی که در اصل پادشاه و خانواده سلطنتی هیچ کاره هستند و به نوعی موزه تاریخی برای درآمد زایی هستند ، صاحب مملکت هستند بنده نمیتونم با شما در این باره بحث کنم - این وظیفه شماست که بروید و بیشتر مطالعه کنید .اگر از نظر شما ما مطالعه نداریم هیچ ایرادی ندارد ولی شما که خیلی مطالعه کردید ارجاعتون میدم به همون مردم در مورد درامدزایی هم به اندازه ی کافی بحث کردیم.
sonixax نوشته: امیدوارم اینهایی که میفرمایید مثل مصاحبه فوکوس آلمان نباشد !
sonixax نوشته: منتظر میمانیم .یه نمونه خیلی کوچیک
[video=youtube;5N8xei-2GBM]http://www.youtube.com/watch?v=5N8xei-2GBM[/video]
البته باز ویدئو بالا زیاد برام مهم نیست اسناد زیادی دارم بصورت برگی و خدمتتون ارائه میدم این دیگه 2500 سال پیش نیست چیزی در دسترس نباشه همش مستنده خیالتون راحت.
sonixax نوشته: دقیقن جواب سوال شما بود ، نمیخواهید واقع بین باشید مشکل بنده نیست .شما در مورد خلقیات بنده نظر ندید بفرمایید سوالو جواب بدید
sonixax نوشته: عزیزم نوشته ی شما هست ! جنابعالی داری میگی اگر قراره جنایات پدر و پدر بزرگش رو نگه نمیخوام ! از قبل داری طرف رو دروغگو میکنی . من هم بودم تا زمانی که مدارک درستی و درمانی نبود نه تایید میکردم و نه تکذیب .مدرک درست درمان !!!!
یعنی هیچ مدرکی دال بر کشتار انقلابیون توسط پدر ایشون نیست و چون نیست ایشون نمیگه درسته ؟!!
"چشم شما درست میگی" !!
sonixax نوشته: بنده از اولش هم همین رو گفتم ! مشکل از عدم دقت شماست . در ضمن شما همین بالاتر چیز دیگری فرموده بودید در یک پست !!!بنده هیچ چیز دیگه ای نگفتم که بخواید تناقض پیدا کنید پایین تر خدمتتون توضیح میدم.
sonixax نوشته: بنده شما رو درک نمیکنم ! آقاجان با ماچ و موچ نمیشه برای روستاهای محروم پل ساخت ! تمام ثروت این مملکت رو انقلابی هایی که شما عاشقشون هستید به تاراج بردند دیگه چیزی نمانده که بخواهند باهاش برای ملت خرج کنند ! باید از یک جایی درآمد زایی بشود و یکی از راه هایش همان موزه شاهنشاهی است !بنده عاشق هیچکسی نیستم من عاشق مردمم هستم برعکس شما
شما بهتره بنده رو نقد نکنی مباحث رو بگیری نقد کنی برعکس شما ، من شما رو نقد نمیکنم مباحثتون رو نقد میکنم الا یک مورد که حس کردم سلطنت طلب هستید که روشنگری کردید و بحثی دیگه ما نکردیم به قول شما با ماچ و موچ هم نمیشه برای مردم پل ساخت بلکه با درامد های حاصله از کشور که شما یکی رو موزه شاهنشاهی نامدید و عرض کردم داستان ما با غرب متفاوته بر ایران "تاریخ گذشته" جنایت شده برگشتش تقریبا امکانپذیر نیست حال اگر مردم بخوان بحث دیگریست اما بنده شخصا با دلایلی که دارم نمیپسندم و بارها توضیح دادم و نیازی نمیبینم دوباره برگردم توضیح بدم.
sonixax نوشته: نتیجه گیری های شما همگی سرسری و از روی احساس است . یک متن که ترجمه درست نشده و دروغ نوشته را کردید سند که رضا پهلوی گفته من میخواهم پادشاهی راه بیندازم ! بنده پیشتر هم عرض کرده بودم که تکثر عقاید رو به رسمیت بشناسه . حکومتی که تکثر عقاید رو به رسمیت بشناسه دیکتاتوری نیست جانم !نتیجه گیری اصلا احساسی و سرسری نیست هر چی بوده از حرفای خودتون بوده اولا متن درست بوده اون بماند دوما اینکه میگید از همین خامنه ای هم پول در بیاد من اینجاشو متوجه نشدم پس روشنگری کنید.
sonixax نوشته: بنده همه شان را از بیخ و بن نفهم و بیشعور و خرفت مینامم به خاطر اینکه آدم نخبه و فرهیخته و باسواد چنان گندی به مملکت نمیزند !من نمیخوام قضاوتی در مورد این حرفا بکنم برعکس شما من مردمم رو دوست دارم و هیچوقت از این صفت ها براشون استفاده نمیکنم زمانی کشورهای کناری ما در بدبختی سیاسی خودشون غلت میزدن کشور من مشروطه خواهی میخواست ...
مردم هم عصبی نبودند ، نادان بودند . بالا بروید پایین بیایید نمیتوانید منکر این حقیقت شوید که مردم ایران در شورش ۵۷ نفهمی کردند .
sonixax نوشته: بلاخره همشون در صحنه انقلاب بودند یا در زندان ؟!همه مردم که نمیتونن نخبه باشن مردم محمدرضا رو بیرون کردن و فراری دادن من دارم میگم کدام نخبه کنار محمدرضا بود .
sonixax نوشته: شما اینجا فرمودید :
نقل قول:بنده توقع دارم حداقل حرفهای خودتان یادتان باشد !دوست گرامی شما دوباره برو پست ها رو با دقت بخون اگر شما واژه ی "شخصا" رو پیدا نکردی اونوقت حق با شماست.
sonixax نوشته: پس لطف کنید به ترجمه هایی که با قصد و هدف مشخصی در نت پخش میشوند زرتی اتکا نکنید !"زرتی" نبوده و دقیق بوده قصد و غرضی هم درش نیست خیالتون راحت
sonixax نوشته: بنده به حرفهای شما شک ندارم ! بلکه یک کلمه گفته ام نمیدانم . ولی شما میگویید میدانید . کوردها همان مردمانی هستند که خواهان جدایی از ایران هستند و دسته ی دیگری شان هم خواهان کنفدرالیسم هستند . معلومه از آنها بپرسید نظرشان چیست . شما نمیتونید اینچنین قیاس به کل بکنید .خب شما باید برید بینشون تا متوجه بشید تا باهاشون نشست و برخاست نکنید نمیتونید نظر بدید در مورد جدای طلبی هم به خودمختاری راضی هستن البته که نمیخوان از ایران جدا بشن حالا بحث ناسیونالیستی یا افرادی مثل پژاک داستانشون جداست..
sonixax نوشته: خانواده سلطنتی داشته باشیم ، با اینکه نظام پادشاهی داشته باشیم فرق میکنه عزیزم . کانادا گارد سلطنتی داره ولی اصلن حکومتش سلطنتی نیست !اخرش تکلیفمون روشن نشد شما چی میخوای! چه معنایی داره خانواده سلطنتی باشه کجا میخواد اسکان پیدا کنه و کلی داستان دیگه..
sonixax نوشته: باز هم زدید به صحرای کربلا !خب کلا ادبیات جالبی نیست این...
sonixax نوشته: واقف بودید اون سخنان بالا رو در باره ی مردم محروم و پل و درآمد و ... تحویل بنده نمیدادید .چشم شما برو توی مردم راضیشون کن اونوقت اگر شد باهاش تجارت کنید ما رو هم واقف کنید به مسائل
sonixax نوشته: البته بله ، مردم ما ناآگاه ، بیسواد و کم مطالعه هستند و مطالعه رو کسر شان میدونند یا اگر کسی دوچرخه سواری کنه میگن بچه هستش ! فرهنگ مردم ما شاید صدها سال عقب است و کلی چاله چوله و مشکل دارد .خب بفرمایید یک راه کار بدید تا چاله چوله ها برطرف شه اینکه همش مردم کشورت رو بیسواد امل و کلی واژه ی زشت بهشون میبندی این که نشد تز شما بیا یه راه کار بده تا پیش بگیریم.
sonixax نوشته: پیشتر توضیح دادم ، پس از گندی که انقلابیون مورد علاقه شما به مملکت زدند صنعت توریسم ایران به کلی نابود شد (البته توریسم تنها یکی از صنایعی بود که توسط انقلابیون بیسواد و نفهم نابود شد) . پس طبیعی است که بنده زاویه دیدم با شما فرق داشته باشه . چون شما همه چیز رو از زاویه احساسات میبنید و متاسفانه وقتی یک مطلبی رو مطالعه میکنید در مورد صحتش تحقیق نمیکنید گویا ! بنده تا زمانی که سندی درست و درمان برایم رو نشود حرف روی هوا را قبول نمیکنم . در این زمینه قُد هستمقُد بودن شما تغییری در صورت مسئله ایجاد نمیکنه زاویه دید بنده واقعیته نه توهم سند هم تا دلتون بخواد هست نمونش رو یکی خدمتتون دادم.
sonixax نوشته: بنده نه عصبی هستم و نه چیز دیگر ! اگر در نوشتارم تندی وجود دارد پیشاپیش از شما عذرخواهی میکنم . دوستان قدیمی تر با لحن سخن گفتن بنده آشنا هستند و امیدوارم شما رو نرنجونده باشم .ببین گرامی
آنچیزی هم که شما در مورد پادشاه ها دیدید همش اشتباه و نتیجه گیری سرسری هستش . بروید اندکی بیشتر تحقیق کنید . چون بنده هم حوصله بازگو کردن یک سری حقایق جاری در جهان را برای شما ندارم یحتمل دوستان هم دوست ندارند با زیاده گویی های من سرسام بگیرند !
بنده بیسواد خوبه بنده بی دانش اما شما که دانشمندی میگی شاه هیچ جنایتی نکرده همین مقدار برای بسنده میکنه !!!
sonixax نوشته: خوب ! یعنی شما از آن دسته آدمهایی هستید که معتقدید اگر ایران در مسابقات جهانی جلوی اسرائیل برود نباید بازی کند ؟! که این طور کشکی را به خود گرفته اید ؟!پس لطف کنید وقتی میخواهید واژه رو بکار ببرید مخاطب و یا شخص یا دیدگاه یا اشخصا مورد نظرتون رو تفکیک کنید که سوء تفاهم پیش نیاد
بخشی از حرفهای شما در مورد رضا پهلوی که ادعای کذب بوده . حالا یا به عمد و یا به خاطر عدم آشنایی با زبانهای دیگر .
بخش دیگرش هم هنوز برایش سندی نیاوردید . بیاورید در صورتی که شرایط یک سند بیطرف را داشته باشد و مثل آن ترجمه تحریف شده نباشد ما قبولش میکنیم ولو اینکه کل حرفهای مارا به زباله دانی بفرستد !
اینکه من چقدر به زبان مسلطم در اصل ماجرا خللی ایجاد نمیکنه متن واقعی در خدمتتون هست میتونید برگردان کنید و دیدی چه تناقضاتی درش هست بخش دیگر هم مورد جنایات شاه بود که تنها یک ویدئو خدمتتون داده شد اما اسناد دیگری هم در راه است من متاسفانه زیاد وقت ندارم اما این یکی در اولویت هست برام خیالتون راحت.
sonixax نوشته: خیر ، سلطنت طلبان که آه ندارند با ناله سودا کنند عزیزم .شما هنوز نمیتونید با قاطعیت بگید چه کسی پشت اون شبکه هستش برید سند بیارید که چه کسانی اداره میکنند در غیر اینصورت حرف بدون اطلاع نزنید.
منظور بنده این است که گروه هایی در ایران در حال فعالیت هستند و احتمالن مورد قبول مردم هستند که من و شما حتا از وجودشان هم خبر نداریم که شبکه ای مانند من و تو با این هزینه سرسام آور برپا میشود و کار میکند . همین عدم آگاهی ما در مورد طرفداران سلطنت هم صادق است . چرا که یک سیستم شفاف و اطلاع رسانی درست در مورد اوپوزوسیون ایران وجود ندارد . برای همین نباید حکم کلی در مورد همه ی مردم ایران یا اکثریتشان صادر کرد .
sonixax نوشته: دیده های شما ، من و دیگران به کل جامعه ایران محدود نمیشود . آن مردمی که بنده دیدم نه در تهران بلکه در دور افتاده ترین دهات ایران دعا به جان محمد رضا شاه پهلوی و آرزوی حمله ی آمریکا به ایران بود ! تازه یحتمل بنده بیشتر از شما هم با مردم تعامل داشته ام به خاطر موقعیت شغلی خاصی که در ایران داشتم . ولی نمی آیم بگویم این نظر اکثریت است چون محدود است به همان چند هزار نفری که بنده دیده ام . نه چند میلیون ایرانی .اولا اینکه بنده چقدر در ایران گشت و گذار اینو نمیتونید شما قضاوت کنید چون خبر ندارید دوما حداقل بیشتر از اون زمانی که شما گفتید من خارج کشور بودم و دانشجو بودم اینم بماند اینا مهم نیست و اینچیزی که من دیدم انگاری هیچکی طرفدار جمهوری نیست و خیلی جالبته حالا به عنوان خیلی نمونه کوچیکی بهتون میگم مردمی که سال 88 که اکثرا دانشجو بودن اومدن بیرون در مورد نوع نظام چه شعاری دادن حتما یادتون هستش پیشتر هم گفتم دوران عوض شده باید کمی دیدمون رو بهتر کنیم .
ایرانی های خارج از کشور هم همچنین ، ۷ میلیون ایرانی خارج از کشور داریم از هر ۱۰ نفری که بنده میبینم حداقل ۴ تاشون موافق نظام پادشاهی و ۴ تاشون هم موافق نظام کمونیستی هستند باقی هم یا جمهوری اسلامی چی هستند یا مجاهد یا اصلن کاری به این کارها ندارند ! پس من بیام بگم نصف نصف ایرانیان ساکن خارج نظام کمونیستی یا پادشاهی دوست دارند ؟!
sonixax نوشته: من میگم در مورد مردم نمیدونم ولی در مورد خودم میدونم . هر نظامی باشد مشروط بر اینکه چند حزبی باشد و تکثر عقاید را به رسمیت بشناسد از نظر من قابل قبول است . ولی اگر حتا با رای اکثریت مطلق مردم نظامی بر سر کار آید که شرایطی که من میپسندم را نداشته باشد موافقش نیستم و علیه اش فعالیت خواهم کرد .خب این نظر منم هست کسی منکر نیست
من یه نظر شخصی دارم یه نظری که اینکه به رای مردمه تموم شد رفت..