08-05-2012, 05:01 PM
sonixax نوشته: خوب پس باید بدونید که ایشون هیچ کجا مدعی برقراری حکومت پادشاهی مشروطه نشدند !چرا عزیزم شده همون مصاحبه فوکوس نیوز المان رو بخونید متوجه میشید که ایشون تشنه ی پادشاهیه حتی خودش رو پادشاه اینده ایران فرض کرده بود و خنده دار تر از همه این بود نوشته بود من در اسوان مصر تاجگذاری کردم...(اینش دیگه واقعا مزحکه)
sonixax نوشته: اصولن رضا پهلوی در مورد شکل حکومت آینده ایران سخنی نگفته ! چه جمهوری چه پادشاهی . بلکه گفته باید به انتخاب مردم باشه .اینکه میگه به انتخاب مردم باشه مگه شاهکار کرده این حرفو زده خب مملکت مال مردمه و مردم تشخیص میدن چی بهتره براشون البته طبق اگاهی اما نظر ایشون روی پادشاهی مشروطه هستش نکنه میخواید منکر شید؟!!
sonixax نوشته: همه میگن که رضا پهلوی بیاد و جنایات پدر و پدربزرگش رو بازگو کنه ! کدام جنایتها ؟! این خودش یک سوال بزرگه . آنچیزی که جمهوری اسلامی در شکل سینما رکس پاچه حکومت قبلی کرد ؟! حقیقت اینه که مدارک مستند درست و حسابی از طرف مراجع بیطرف وجود نداره . طرفداران شاهنشاهی میگویند بهشت بوده ، اینوری ها میگویند جهنم بوده !جنایت نبوده ؟؟
مدرک نیست ؟؟
احتمالا پسر و پدر فرشته بودن ما نمیدونیم !
اخه برادر شما چرا این حرفا رو میزنی اگر یه شخص بی اطلاع اینچیزا رو میگه به هوای بی اطلاعی میگیم خبر نداشته اما از شما بعیده .
ساواک که دیگه گاو پیشانی سفیده .تیرباران های بعد از کودتای 23 مرداد.17 شهریورو هزار جنایت دیگه که مرتکب شد محمدرضا و پدرش هم همون کشتن خوانین لر و ترک بسشه
بفرما اگر جنایتی نبود اون توده های میلیونی برای چه چیزی اومدن بیرون ؟چندتا خون توی اون تظاهرات ریخته شد ؟
!!
خوبه همین صدای امریکا بارها از فدائیان اسلام افرادی اورد و توضیح دادن ساواک یعنی چی
پیشتر هم گفتم محمدرضا توی مقعد مخالفینش شییشه نوشابه شکسته میکرد...
sonixax نوشته: با استناد به چه مدارکی ؟!یه سرچ کوچیک توی گوگل سوالاتت رو جواب میده
sonixax نوشته: و در کنارش مگه سایر حکومتها جنایت نمیکنند ؟!روشنگری کنید کدوم حکومت ها و چرا ؟
sonixax نوشته: تازه به فرض هم که جنایت کرده اند به پسرش چه ربطی داره ؟!به پسرش این ربط داره که اگر بخواد جنایت های پدرش و پدربزرگش رو بازگو کنه طرفدارانش رو از دست میده از طرفی سیستم پادشاهی خودش میره زیر سوال و خب مشخصا طرف مردم و حق وا نمیسه
sonixax نوشته: حالا به فرض هم که یک نفری برود و در یک کاخ بنشیند ولی هیچ قدرتی هم در عین حال بهش داده نشه . چه ایرادی داره ؟!خب
اول شما بفرمایید
ایشون چیکارست بره در کاخ بشینه و مردم کورد و بلوچ و ترک ، سگ دو بزنن واسه دو لقمه نون بعضی ها هم ماهی یکبار گوشت رو نخورن ؟
بفرمایید ایشون خونش از بقیه رنگین تره ؟
اصلا ایشون چیکارست که بشه پادشاه و تاج بذار روی سرش ؟
ایشون چرا باید از مردم عادی جدا بشه ؟
اصلا چه حقی داره که بیاد بره کاخ نیاوران پادشاهی ایرانو کنه ؟
نکنه ایران مال ایشونه ؟
یا نکنه چون پدرش پادشاه دست نشانده بود ایشون هم از نطفه ی ایشون هست باید بیاد پادشاه بشه ؟نکنه همه ی حرفتون همینه ؟
sonixax نوشته: میدونید اگر یک خانواده سلطنتی که فاقد هر گونه قدرت سیاسی هست در کشوری مثل ایران که ۲۵۰۰ سال و بیشتر سابقه پادشاهی داره میتونه چه درآمدی برای ایران بوجود بیاره ؟!این جور درامدی به درد ایران نمیخوره
بهترین درامد زمانیه که بچه های خیابانی که ادامس میفروشن برن توی کارخونه جات کار کنن نه ایشون بخواد برای تولد پسرش بهش بنز کلا c بده همانطوری که پدرش به ایشون از این هدایا میداد
sonixax نوشته: میدونید سالانه چند میلیون پوند انگلیس از بازدید توریستها از خانواده سلطنتیش به دست میاره ؟! چرا ما نکنیم ؟!بالا توضیح دادم
sonixax نوشته: به عکس شما من با قاطعیت نمیگم ۹۹% مردم چی میخوان و خودم رو نماینده اونها نمیکنم . شاید اکثریت مردم ایران همین جمهوری اسلامی با نظام ولایی را بخواهند آن موقع چی ؟!خودتون اول میگید 1% طرفدار ما هستن یعنی اون 99% نیستن حالا من باز کاری به این ندارم در ضمن من جامعه الان رو نمیگم جامعه بعد از این نظام ولایی فاسد رو میگم الان خب مشخصه برید از ترس هم باشه میگن همین خوبه ولی قول بهتون میدم اون چیز که تو ذهن شماست توی ذهن مردم نیست
sonixax نوشته: شما متاسفانه فقط یک سوی این استدلال خود را میبینید چرا که به هر دلیلی از رژیم قبلی نفرت کور دارید .به هیچ عنوان من از کسی نفرت کور ندارم ومسئله شخصی با کسی ندارم به همون میزان محمدرضا و رضا خان ناشی گری های سیاسی داشتن مقداری هم مفید بودن من در اسرع وقت اونا رو هم میگم بنده یکطرفه استدلال نمیکنم بحث ما شیوه ی سیاست مدرای اینها بوده نه خدامتشون به مملکت
sonixax نوشته: خوب مردم شاه را بیرون کردند و به قول شما این دلیلیست که نظام شاهنشاهی را نمیخواستند و نمیخواهند ! خوب از سوی دیگر همان مردم جمهوری اسلامی را سر کار آوردند !!!! پس این به آن معنیست که همان مردم اون همه کشتار و قتل و تحریم و خمینی و ... رو میخواستند و کماکان هم میخواهند . سوی دیگر این استدلال شما این است که ملت ایران مشتی نفهم و وحشی هستند که یک بدی را بیرون کردند و بدترش را جایگزین کرده اند !نخیر به این میگن تفسیر حرف من به اشتباه
من کجا همچین حرفی زدم اول بذارید توضیح بدم بعد استنتاج کنید
مردم برای شاه قیام کردن چئن نمیخواستنش چون خمینی وعده هایی به اینها داد ولی بعد از به قدرت رسیدن همه وعده هاش رو زیرپا گذاشت و عمل نکرد و دیکتاتوری مستبد و بی مایه شد مصداق بارز این سخن من حرف های ابوالحسن بنی صدر هستش یه جستجو کنید بهش دست پیدا میکنید مردم از محمدرضا عصبانی بودن و خمینی چون شخصیت کاریزمای قوی رو داشت قبول داشتن اما خمینی گولشون زد و در بزنگاه تاریخ مردم ما بدجور ضربه خوردن هر چند که بسیاری از بزرگان ان زمان متوجه این امر شدن نمونش دکتر بازرگان یا خیلی ها که جدا شدن از نظام...
sonixax نوشته: پیشتر براتون توضیح دادم . پشت اون شورش (انقلاب) هیچ منطق و آگاهی ای نبود . طرف اصلن نمیدونست چرا کمونیسته ! یا اصلن نمیدونست چرا میره به خیابان ! با یک بازی کودکانه داستان رو اشتباه گرفته بودند .توضیحات بالا خدمت حضورتون هستش
برایتان توضیح دادم وقتی شما مدعی میشود که مردم آگاهانه عمل کردند باید تمام داستان را قبول کنید . نمیشود که ملتی در اوج فهم و شعور و آگاهی یک حکومت را ساقط کند و در یک چرخش ۱۸۰ درجه ای در اوج نفهمی و بی شعوری و بیسوادی یک حکومت بدتر را سر کار بیاورد .
یک جای کار میلنگد گرامی .
sonixax نوشته: اگر پشت شورش مردم ایرن اندکی آگاهی وجود میداشت هرگز در یک همه پرسی که تنها و تنها یک گزینه داشت شرکت نمیکرد ولی در کمال تعجب میبینیم که ۹۷-۹۸% به همان یک گزینه موجود آری میگوید !!!! یعنی مردم ایران در دوران انقلاب حتا درک درستی از آزادی و انتخابات آزاد نداشته بعد چه طور میشود که شورش و انقلابش به یکباره از روی فهم و سواد آگاهی بشود ؟!مردم از دست محمدرضا عصبانی بودن محمدرضا کشتار کرده بود و خمینی سوء استفاده کرد و به سود خودش دقیقا بعد از به قدرت رسیدنش عمل کرد در واقع مردم اتفاقا بسیار اگاه بودن حداقل اونهایی که نمیخواستنش !
sonixax نوشته: همیشه ادعاها را با وقایع و حقایق باید سنجید . حقیقت و نتیجه نشان میدهد که مردم ایران قبل ، هنگام و بعد از شورشی که منجر به انقلاب شد هیچ دانش و درک درستی از مسایل و دنیای اطراف نداشته اند . نه میدانسته اند که چه چیز نمیخواهند و نه نمیدانستند که چه چیز میخواهند . هیچ آینده ای برای خودشان و کشورشان متصور نبوده اند و یک سری حرفهای سرسری مثل آب و برق مجانی و جو انقلابی حاکم بر جهان در آن دوران و یک سری مشکلات دیگر که قطعن بخشی از آنها نتیجه عملکرد حکومت پیشین بوده دست به دست هم داد و باعث شورش مردم شد .میگم اصلا نمیخوام وارد این مبحث بشم و بازش کنم چون زیاد هم مهم نیست الان ما به این مطلب بپردازیم دقیقا الان من مخالف این شخص هستم چون دقیقا نمیخوام اشتباه کنم و آگاهانه تصمیم بگیرم این مهمترین حرف هستش.
شورشی که نه برنامه ای داشت و نه هدفی و منجر به وضع فعلی شد .
sonixax نوشته: بنده بیش از ۲۰ سال از زندگیم رو داخل کشور بودم و حدود ۶ سالش رو هم در خارج از اون ! و با توجه به اینکه در هر دو محیط زندگی میکنم خیلی قاطعانه حرف شما رد میکنم . یقین داشته باشید کسانی که به رضا پهلوی احترام میگذارند و در انتخابات آینده ی ایران بهش رای میدهند خیلی خیلی خیلی بیشتر از آنچیزیست که در باره اش صحبت کرده ایم . رقمی است که حتا ممکن است برای شما قابل تصور هم نباشد . در مورد سایر احزاب مثل کمونیستها و حتا مجاهدین هم همین طوره .به هر حال مهم نیست من چقدر بیرون و داخل بودم، اما همونقدر میدونم اکثریت به خیلی ایشون رو نمیخواد زیرا ایشون در ناسیش حرف از حقوق مردم نیست و به فکر حزب و افراد کنار خودشه و بارها و مکررا تکرار کرده کارش رو
sonixax نوشته: شما تنها شخصی نیستید که به خاطر خفقان بسیار شدید حکومت در اطلاع رسانی و ارتباط داخل با خارج دچار اشتباه های آماری شدید .چشم!
اگر شما من رو ناآگاه خطاب میکنید ایرادی نیست !
اما من هر کسی رو ببینم از پارامترهای هر دو نظام اگاهش میکنم..
sonixax نوشته: چند وقت پیش بحثی بود در مورد شبکه من و تو ، شما تا به حال اصلن فکر کرده اید که چه طور شبکه ای که تقریبن هیچ آگهی ای پخش نمیکند آن بودجه عظیم را از کجا میاورد ؟! و اگر هم دقت کرده باشید اکثر برنامه هایش در تعریف و تمجید از سیستم های لیبرال و پادشاهی هستش .به حرف منوتو1 نیست عزیزم
به حرف مردم ایرانه اونا در اکثریت هستند
بله حق دارن رای بدن اما فعلا حداقل الان در اقلیت
بعدش هم فکر کنم دارید اون برنامه ای میگید از تهران تا قاهره با حرفهای مزحک و خنده داری که فرح دیبا میزد واقعا مایه شرم این زن نیست حتی به یک جنایت شوهرش هم معترف نیست !!!!!!
ارزش دیدن هم نداشت چون هم خمینی هم اونا سرو ته یه کرباسن باز خیمینی بدتر