08-05-2012, 12:25 PM
Anarchy نوشته: منم نگفتم همچین قراری با هم داریم.اون جمله من هم یه جمله خبری بود و بیان نظرم !!نه خب منم منظوری نداشتم فردید از اینکه اون سخن رو گفتم این بود که قبلش ببینید دیدگاه من چیه اونوقت در موردش نظر بدید این برای همه ی ما صادق نه فقط شما بلکه هر کسی که میخواد بحث کنه همین
Anarchy نوشته: خب من از آواتار شما همچین حدسی زدم که اگه اشتباه بوده عذر میخوامعزیزم نیازی به عذرخواهی نیست مارو بیشتر از این خجالت ندید من فقط میخوام بگم فعلا اواتارم دکتر عزیز مصدق هستش و کم کم عوضش میکنم و هر کسی که به این مملکت و مردم خدمت کرده عکسشو میزارم همین شاید به نشانه احترام
Anarchy نوشته: منظورم این بود که این صحبت در مورد رضا پهلوی دردی رو دوا نمیکنه و خواه ناخواه دو جبهه موافق و مخالف انرژی ما رو هدر میده!!به نظر من این درست نیست به کلی !
دلیلش هم اینه ایشون هنوز هیچی نشده داره از یه مسائلی سخن به زبان میاره انگاری با یه مشت سفیح داره سخن میگه من کامل پیگیر سخنان و دیدگاه های ایشون بودم و کاملا تحت تاثیر جو کنارش و مادرش قرار گرفته ما دیگه نمیخوایم حادثه سال 57 رو تکرار کنیم اینبار میخوایم با فکر و دیدگاه بازتر و سنجیده تر اینها رو برکنیم و برای ایرانی ازاد در راستای خواسته های مردم قدم برداریم اگر غیر از اینه شما تصحیح کن
Anarchy نوشته: نمیشه انقدر قاطعانه نظر داد...ایشون رو میشه به عنوان یه وزنه استفاده کرد!! مهم اون هدف نهایی هست.اینکه میگید هدف نهایی هستش بله هدف نهایی هستش همون بین سالهای 32 تا 57 همه انقلابی ها همین رو میگفتن ولی بعد از 57 چه اتفاقاتی افتاد !
من حالا نمیخوام این بحثو باز کنم اما اینکه یه نفر مستقیم بیاد بگه من پادشاه مشروطم و پیش هر جناحی بشینه یه حرفی بزنه به دلشون و سر این موضوع کل کل کنه حرفاهاش با ازادی خواهی منافات خواهد داشت به نظرم قاطعانه بودن حرف من بیشتر به نظر خواهد رسید حداقل اینه برای برای رسیدن مردم به یک سییستم بهتر حرف بزن ایشون مدام حرفهای خودشو عوض میکنم من خودم بارها دیدم یه بارم یه جایی بودیم ایشون اومد سخنرانی کرد واقعا جز خنده چیزی نمیشد بگی .
حالا میگید هدف نهایی منم میگم باشه هدف نهایی درسته اما ایشون پارامترهای این هدف نهاییش چیه ؟اگر پادشاهی مشروطه در نظرشه اینو از کلش باید بیرون کنه چون مردم دیگه خستن از این تفکرات پوسیده و اگر موافق بودن پدرش رو بیرون نمیکردن که منجر به اون فرار تاریخیش بشه.
آیا چیزی غیر از اینه ؟